Реструктиризація Манибум,розвод

• Автор теми Автор теми сергеймдр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

сергеймдр

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
10
Бали
8
сергеймдр не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
була просрочка по манибум зателефонували запропонували реструктиризацію,тіло 7700,нарахували 20 тис,ска зали оплатити гарант платіж 8000 тис,спишуть пеню,оплатити залишиця лише процент і тіло без пені,коли оплатив гарант платіж,прийшов договір на електронку з повною сумою з просрочками,отак от,що тепер робити,хз,розвод полнейший

була просрочка по манибум зателефонували запропонували реструктиризацію,тіло 7700,нарахували 20 тис,ска зали оплатити гарант платіж 8000 тис,спишуть пеню,оплатити залишиця лише процент і тіло без пені,коли оплатив гарант платіж,прийшов договір на електронку з повною сумою з просрочками,отак от,що тепер робити,хз,розвод полнейший
А вы ще не поняли що мфо це і є развод з самого початку.? Для себе зрозуміла, що вони любыми брехливими способами будуть вижимати любу грн. В мене в них 10 міс, було вже все, і реструктуризации, і тіло просили, але віри їм нема, нікому не копійки, на прикладі багатьох форумчан-нічого вони не зроблять.

А вы ще не поняли що мфо це і є развод з самого початку.? Для себе зрозуміла, що вони любыми брехливими способами будуть вижимати любу грн. В мене в них 10 міс, було вже все, і реструктуризации, і тіло просили, але віри їм нема, нікому не копійки, на прикладі багатьох форумчан-нічого вони не зроблять.
Именно ничего не сделают,только на хвост соли насыплят.

О чем я постоянно говорю)
МФО постоянно врут. Там нет никаких реструктуризаций! Эта процедура оформляется отдельным документом. Он так и называется - Договор реструктуризации.
Все их акции и списания - вилами по воде писано. Без документа на бумаге с подписью и печатями даже думать нечего. Развод)

здзвонився з менедже ром який вів справу,дивно але адекватний,сказав помилка вислали новий договір без пені,потрібно роздрукувати підписати і відправити їм

Манибум вышлет договор???? Я походу чего-то не знаю????

В моєі мами,було 2500 тіло,так вийшло,що вийшла на просрочку на 30 днів.Нарахували щось більше 8тис.Я позвонила і домовилась на 5000 і все.Перед оплатою,зателефонувала,оплата пройшла,займ закрили.В мене інша історія,назустріч не йшли,от і забила вже більше 6міс :)

В моєі мами,було 2500 тіло,так вийшло,що вийшла на просрочку на 30 днів.Нарахували щось більше 8тис.Я позвонила і домовилась на 5000 і все.Перед оплатою,зателефонувала,оплата пройшла,займ закрили.В мене інша історія,назустріч не йшли,от і забила вже більше 6міс :)
і як вони себе поводять ці 6 місяців? Ви взагалі їм нічого не платили? Договір у них не просили?

і як вони себе поводять ці 6 місяців? Ви взагалі їм нічого не платили? Договір у них не просили?
Я нічого не платила,знайшли номер свекрухи,звонили ій раз.Чоловіку звонили,в основному робот звоне.Ось прийшов лист,що комусь продали і я должна 108 тис (тіло 9).

Я нічого не платила,знайшли номер свекрухи,звонили ій раз.Чоловіку звонили,в основному робот звоне.Ось прийшов лист,що комусь продали і я должна 108 тис (тіло 9).
за 6 месяцев с 9-ти до 108? так считать нужно уметь, так даже кредит ап не умудряется)))

Мне адвокат говорил нельзя оплачивать копейки ни на какие продления, смены оплаты и долга. Если за 3 года не было проплат и суда все кредиты списывают. А если оплата по истечению срока договора была Ваши 3 года постоянно будут расстягиваться и это по мнению МФО им же и на руку (больше денег сдоить можно) Вариант собрать сумму всех тел и через юристов и адвокатов писать заказное письмо с предложением оплаты ТОЛЬКО тела без процентов, штрафов и пени.

Назад
Угорі