Реструктуризация либо продадут коллекторам

• Автор теми Автор теми Tetiana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 812

Tetiana

Форумчанин
Дописи
840
Реакції
140
Бали
5125
Tetiana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
народ підскажіть!!!
в майкредіт 30 днів просрочки, сьогодні запропонували реструктуризацію на 6 платежів, сказав шо продають колекторам на 31 день і будуть дзвонити до батьків і в сільську раду.
Вони можуть таке зробити, завжди тихі були

народ підскажіть!!!
в майкредіт 30 днів просрочки, сьогодні запропонували реструктуризацію на 6 платежів, сказав шо продають колекторам на 31 день і будуть дзвонити до батьків і в сільську раду.
Вони можуть таке зробити, завжди тихі були
Більше 120 днів просрочки.Нікого не знайшли і не дзвонили.Принаймі я ні з ким по телефону ніколи не розмовляв.
Контактні і близькі в курсі, а отже - теж "сніжинка".
Окремо щодо реструктуризації - це повний дибілізм і зовсім, як на мене, не вихід з ситуації.
Говорю про реструкт всієї суми їхніх претензій.
В кожного своя історія.Треба дивитись, чи взагалі їм щось винен - якщо пролохаціями виплаено вдвічи більше від тіла - то взагалі про які ще оплати може йти розмова...

Більше 120 днів просрочки.Нікого не знайшли і не дзвонили.Принаймі я ні з ким по телефону ніколи не розмовляв.
Контактні і близькі в курсі, а отже - теж "сніжинка".
Окремо щодо реструктуризації - це повний дибілізм і зовсім, як на мене, не вихід з ситуації.
Говорю про реструкт всієї суми їхніх претензій.
В кожного своя історія.Треба дивитись, чи взагалі їм щось винен - якщо пролохаціями виплаено вдвічи більше від тіла - то взагалі про які ще оплати може йти розмова...
[/QUOTне платила ні одної пролонгації

Всерівно ніяких реструктуризацій.Домовлятися лише за тіло і баста (по гарантійному). І то - як маєте кошти і бажання.

Они всегда при просрочке предлагают реструктуризацию, помоему оплату раз в неделю, не плачу вообще и тихо))

Это как КФ сегодня, или закрывается на акционных условиях или в суде будет всю сумму требовать. Это при том что я даже их мифической "электронной подписи" не вписывал по скольку у них там лаги какие то были и они все в телефоне сами делали. Более чем уверен что в ЛК оферта висит которую надо "подписать". В лес их всех) а май кредит довире и гарантии продали тоже без единой пролохации. Это коллекционеры долгов ещё те)

Это как КФ сегодня, или закрывается на акционных условиях или в суде будет всю сумму требовать. Это при том что я даже их мифической "электронной подписи" не вписывал по скольку у них там лаги какие то были и они все в телефоне сами делали. Более чем уверен что в ЛК оферта висит которую надо "подписать". В лес их всех) а май кредит довире и гарантии продали тоже без единой пролохации. Это коллекционеры долгов ещё те)
У меня так талионы сегодня прислали смс : последний день акции - уплатите только тело, а остаток анулируем.В случае неуплаты гарантируем подачу иска в суд))
ид*оты. Я сразу в самом начале, когда переписывался с енотами до просрочки и договаривался о замораживании и ретруктуризациии (на что естестно они не пошли) отправлял их в суд. :facepalm: :fool::fool:

У мене кф,прославилися. На стару роботу,адресу листи шлють, дзвонять)))) А до мене не можуть подзвонити навіть))))) по старій адресі сусідку-божий одуванчік,на прозвон ставили... Майже всі МФО. Бабуля витримала. Пройшла війну,репресії, Сибір....
І їх дзвінки))))((((
А комусь сказала,що я з мамою виїхала за кордон і чхати хотіла на борги. Тоді сестрі жити не давали....щоб вона платила....та послала СМАЧНО''))))) і тепер ігнорик. Вже не так скандалить, як раніше зі мною.....

Продадут по-тихому довире та гарантии та и все. Та раз в пару дней звонят, и то тишина с той стороны ?‍♂️

Назад
Угорі