Реструктуризация: кто как ее воспринимает?

Реструктуризация - это зло. Почти тоже самое, что пролонгация. Плати, плати и плати. А вдруг на один платеж денег не хватило, то шо тогда? Они заново насчитывают мульйоны. Не, лучше самому тогда собирать и потом договариваться. А я вообще решила собирать на море, хочу отдохнуть. МФО путь ждут, все равно все откормленные хорошо.

Реструктуризация - это зло. Почти тоже самое, что пролонгация. Плати, плати и плати. А вдруг на один платеж денег не хватило, то шо тогда? Они заново насчитывают мульйоны. Не, лучше самому тогда собирать и потом договариваться. А я вообще решила собирать на море, хочу отдохнуть. МФО путь ждут, все равно все откормленные хорошо.
И я думаю так же.???

Звонят,только сестре,которая и надавила на меня ,что б я пошла на этот шаг
эх, знать бы наперед что это за гадость и не делать ошибок(
так будем же оптимистами, горький опыт, тоже опыт)

Колись в приваті робив. В 2014. 40 тисяч на 2 роки. Борг був в районі 34. І не на мене оформленний. Тому, щоб не підставляти людину домовився. Під їхали в банк підписали документи.
Закрив по тихеньку.
Дивлячись, які умови та та ситуація, кожен вирішує сам

Я,тоже,дурочка ,по Альфе попала.
я тоже попала:( три годп не могу 17000 выплатить ! уже было досрочно 8 теперь сново 11! как так ?! откуда проценты
я бы хотела в привате разбить 50 к но не дают :( алекс закрыла на очень хороших условиях реструктаризацию , теперь майкредит предложил на 10 платежей со списанием тоже долго ждала хороших акций от них

Ну як сказати...маю в алексах реструктуризацію. Тіло + відсотки на 3 місяці. 2 місяці вже заплатила. Але як прострочка по мфо то вони то потім то всьо наново перераховують. З того і висновок, що на неї можна погоджуватися хіба якщо точно впевнений що зможеш то гасити...і напевно якщо маєш тільки 1-2 мфо, а не 20
Ая же фuгня,только договаривались на 4-ре месяца,и в кабинете висит при просроченной оплате по реструктуризации сново все возврощаеться
Так

Хто і ,як сприймає???
Стрьомна це справа)

По-перше, лічені випадки коли банки та МФО пропонують адекватні умови - скажімо, тіло кредиту і нехай до +10-20% (це якщо не було проплат) розділити на період з посильною для виплати сумою. Найчастіше хочуть х1.5 від тіла і більше, вже не кажучи про попередні оплати, а платежі можуть забирати половину і більше доходу за той же період. До чopтa воно таке потрібно)

По-друге, це великий ризик. Якщо внесеш не в строк або не в повному обсязі бодай один платіж - вони залишають за собою право перерахунку на власний розсуд, за старими умовами. Як підсумок - гроші в прірву.

По-третє, з правової точки зору це продовження дії договору (або укладання нового, точно не скажу). Відтак, строки позовної давності будуть подовжені, наявність договору і боргу фактично підтверджена, а сума - законно збільшена.

Переваг же, як на мене, ніяких.
Краще або зберігати кошти в розмірі тіла кредиту і чекати пропозицій, щоб в певний момент розрахуватися вигідно і одразу, а до того часу нічого не платити і ні про що не домовлятись. Або в разі отримання судового позову з грамотною юридичною підтримкою звести все до судового рішення максимум на тіло+суд.сбір і сплачувати хоч по 200 грн на місяць) навіть в разі примусового виконання не більше 20% доходу.

Стрьомна це справа)

По-перше, лічені випадки коли банки та МФО пропонують адекватні умови - скажімо, тіло кредиту і нехай до +10-20% (це якщо не було проплат) розділити на період з посильною для виплати сумою. Найчастіше хочуть х1.5 від тіла і більше, вже не кажучи про попередні оплати, а платежі можуть забирати половину і більше доходу за той же період. До чopтa воно таке потрібно)

По-друге, це великий ризик. Якщо внесеш не в строк або не в повному обсязі бодай один платіж - вони залишають за собою право перерахунку на власний розсуд, за старими умовами. Як підсумок - гроші в прірву.

По-третє, з правової точки зору це продовження дії договору (або укладання нового, точно не скажу). Відтак, строки позовної давності будуть подовжені, наявність договору і боргу фактично підтверджена, а сума - законно збільшена.

Переваг же, як на мене, ніяких.
Краще або зберігати кошти в розмірі тіла кредиту і чекати пропозицій, щоб в певний момент розрахуватися вигідно і одразу, а до того часу нічого не платити і ні про що не домовлятись. Або в разі отримання судового позову з грамотною юридичною підтримкою звести все до судового рішення максимум на тіло+суд.сбір і сплачувати хоч по 200 грн на місяць) навіть в разі примусового виконання не більше 20% доходу.
Дуже гарне пояснення.Я тему для того і створила,що б люди задумалися про цей крок.Шкода,що багато людей,які не впевненні в своїх можливостях,бачать в цьому своє спасіння.А ще більше прикро,що ці люди радять іншим це

Хто і ,як сприймає???

Реструктуризация в МФО (обман) - сначала нагоняют незаконно насчитанную сумму (галимый счетчик выгодный только для МФО) и потом разбивают ее на платежи и таким образом выманивают с человека намного больше чем он должен платить по законодательству ( обходя ст.21 ЗУ " Про споживче кредитування", ст.18 ЗУ "Про захист прав споживачів" і ст.625 ЦКУ). Таким реструктуризациями они и зарабатывают очень много денег на простых не знающих и запуганых людях.

Реструктуризация с банками и МФО возможна--- Но Только на условиях которые будут выгодны и человеку (без обмана со стороны банка и МФО)
то есть условия можно выдвигать свои, если нет то пошли они на х............

МФО вообще можно не платить, это вообще не кредит, а сказки о несуществующем кредите в виде смс, звонков и писем и лохотрона в виде личного кабинета как галимого Одностороннего счетчика.

Дякую. Маю надію, що якнайбільше людей прочитають, усвідомлять і прислухаються.
Я тему для того і створила,що б люди задумалися про цей крок.
За Вашим профілем бачу, що вже маєте досвід і розумієтесь у питанні.
Шкода,що багато людей,які не впевненні в своїх можливостях,бачать в цьому своє спасіння
На рівні психології та інстинктів людина намагається будь що відтермінувати важкі моменти і неприємні події в своєму житті, а також вирішальні кроки і прийняття рішень. Невідомість, невизначеність, нові обставини часто є більшим стресом, ніж поточне становище з усіма його недоліками. Хоча логікою частина цих людей все розуміє, але сподівається на поліпшення обставин і щасливий випадок. Дехто ж і логікою не дуже вміє користуватись... Але так чи інакше, зазвичай з кожним відбувається приблизно те, на що він заслуговує, перш за все інтелектом і характером. Проте є лише одна річ в цьому світі, якій поки що не можна зарадити. Все інше - тимчасові труднощі.

Хто і ,як сприймає???
говорю по собственому опыту, все зависит от того сколько у Вас МФО, если пару штук и Вы уверены в своей финансвой стабильности что в следущем месяце сможете заплатить день в день то это отлично, если нет о какой реструктуризации может идти речь? У меня в трех компаниях реструктуризации, по одной точно платить смогу, по двум остальным пока даже не знаю т.к финансы начали петь романсы, а вообще как я сегодня писала, я поставила себе блокировщика звонков и теперь буду платить и то только за тело если захочу , а так жду судов, и буду собирать деньги на хорошего адвоката

По альфі стрьомна реструктуризація. Кредитка - борг 36 000 грн. На 60 міс плаиіж 1500. Чи то тільки мені такий стрьом запропонували?
Мне тоже такую ересь предложили. Тело было 47к, было выплачено 12к (при чем тела погасилось всего 1000 грн?) потом началась просрочка, предложили реструктуризацию на 7 лет с платежом в 1200 грн. Я их послала с такими цифрами. Мне их договор изначальный в случае суда будет легче разнести, чем тот, что будет под реструктуризацию.
А по теме, отрицательно отношусь, так как охреневшие они все. Лучше накопить себе дома под подушкой нужную сумму тела и потом прийти и преложить, хотите, плачу сейчас так, не хотите - не проучите вообще ничего.

[QUOTE="Мактум Норсафи, post: 843764, member: 10930"

На рівні психології та інстинктів людина намагається будь що відтермінувати важкі моменти і неприємні події в своєму житті, а також вирішальні кроки і прийняття рішень. Невідомість, невизначеність, нові обставини часто є більшим стресом, ніж поточне становище з усіма його недоліками. Хоча логікою частина цих людей все розуміє, але сподівається на поліпшення обставин і щасливий випадок. Дехто ж і логікою не дуже вміє користуватись... Але так чи інакше, зазвичай з кожним відбувається приблизно те, на що він заслуговує, перш за все інтелектом і характером. Проте є лише одна річ в цьому світі, якій поки що не можна зарадити. Все інше - тимчасові труднощі.
[/QUOTE]
Це відбувається через те що людина йде за емоціями, а не покладається на розум.
Ну і звичайно невігластво

Назад
Угорі