Реструктуризація в приматбанку 2026

• Автор теми Автор теми ludikㅤ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 46

ludikㅤ

Форумчанин
Дописи
41
Реакції
12
Бали
8
ludikㅤ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тіло 30000 грн, сплачував щомісячний платіж уже більше 15 місяців, зараз не сплачував пару місяців просять підписати реструктуризацію з зменшенням щомісячних нарахувань до 1% в перші 7 місяців далі 3%. але чомусь коли хочу ознайомитись з договором в додатку спочатку підсовують підписати паспорт споживяого кредиту, наяе я його раніше нк підписував, ніякий минулих від зелених на пошті знайди не можу, може до біса їх послати і хай в суд шурують? що порадите?

Тіло 30000 грн, сплачував щомісячний платіж уже більше 15 місяців, зараз не сплачував пару місяців просять підписати реструктуризацію з зменшенням щомісячних нарахувань до 1% в перші 7 місяців далі 3%. але чомусь коли хочу ознайомитись з договором в додатку спочатку підсовують підписати паспорт споживяого кредиту, наяе я його раніше нк підписував, ніякий минулих від зелених на пошті знайди не можу, може до біса їх послати і хай в суд шурують? що порадите?
Добрий вечір. Я так сплачувала 4 роки, потім буквально на днях закрила повністю суму десь 10т, мені було так зручніше. Відсоток мінімальний списують, спочатку по 100 грн платила, потім по 700 грн.

Підписуйте якщо впевнені що справитесь, а ні то хай звиздують в суд

Назад
Угорі