Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене була в Кріпсі. Це одне і теж.Добрий день. Чи домовлявся хтось з бітами про реструктуризацію??
Як ви домовились з ними?У мене була в Кріпсі. Це одне і теж.
Як ви домовились з ними?
Тіло 1250, нічого не пропонують, террор щоб закрила..у мене маленьке протермінуванняа скільки у вас тіло і що вам пропонують?
А ви хочете їх закривати за всі хотілки?Тіло 1250, нічого не пропонують, террор щоб закрила..у мене маленьке протермінування
З мене вже хватило террору окруженіяА ви хочете їх закривати за всі хотілки?
І ви через це хочете їм заплатити?)З мене вже хватило террору окруженія
Головне щоб новий потім не повісилиВ этих чудо-контор механизм работы простой, если у вас большое окружение знакомых, друзей, родственников они им могут звонить с утра до ночи, тогда их можно погасить за 2,5 тела, если у вас круг маленький, а если еще и все морозятся и даже не берут трубки от них то можно погасить и за 1,5 уже тела.
я добавлю, якщо у вас маленьке коло і мало інформації про вас то кредит не дадуть ( мені відмовляли ( двічі ))В этих чудо-контор механизм работы простой, если у вас большое окружение знакомых, друзей, родственников они им могут звонить с утра до ночи, тогда их можно погасить за 2,5 тела, если у вас круг маленький, а если еще и все морозятся и даже не берут трубки от них то можно погасить и за 1,5 уже тела.
И вы, наверное, на них обиделись и опечаленые теперь, что вам отказали в этомя добавлю, якщо у вас маленьке коло і мало інформації про вас то кредит не дадуть ( мені відмовляли ( двічі ))
Дискримінація...зовсім відірвались від реальності негідники.я добавлю, якщо у вас маленьке коло і мало інформації про вас то кредит не дадуть ( мені відмовляли ( двічі ))
А ще акцентуємо увагу на прагненні нашої держави до демократичних цінностей !!! Не можна бути такими несвідомими!я добавлю, якщо у вас маленьке коло і мало інформації про вас то кредит не дадуть ( мені відмовляли ( двічі ))
А повністю відстають коли?В этих чудо-контор механизм работы простой, если у вас большое окружение знакомых, друзей, родственников они им могут звонить с утра до ночи, тогда их можно погасить за 2,5 тела, если у вас круг маленький, а если еще и все морозятся и даже не берут трубки от них то можно погасить и за 1,5 уже тела.
Приблизно, після 4 місяців. На 90-ий день пропонують тілоА повністю відстають коли?
В мене 2-3 місяці й пропали. Іноді смс присилають зі знижкамиА повністю відстають коли?
Коли захочутьЧерез який термін починають дзвонити оточенню?