Реструктуризація МоНоБанк

• Автор теми Автор теми aggatakristii88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 1K
Та пофиг на ту запись на самом деле
Ще нюанс.
Я ж вніс авансовий платіж 46900, на карту «спеціального рахунку» , який вони мені виділили. Бо типу , щоб гроші зарахувались на рахунок банку ( вони й зарахувались на рахунок на якому є борг) , бо є ще арешт від ЄАПБ.
Тепер питання.
Вони передадуть інформацію виконавцю про те, що я вніс «авансовий платіж» , чи виконавець навіть й не знатиме , що я вніс їм цю сумму( Моно Банку)

Ще нюанс.
Я ж вніс авансовий платіж 46900, на карту «спеціального рахунку» , який вони мені виділили. Бо типу , щоб гроші зарахувались на рахунок банку ( вони й зарахувались на рахунок на якому є борг) , бо є ще арешт від ЄАПБ.
Тепер питання.
Вони передадуть інформацію виконавцю про те, що я вніс «авансовий платіж» , чи виконавець навіть й не знатиме , що я вніс їм цю сумму( Моно Банку)
щось здається, що ви якусь фігню зробили)

Ще нюанс.
Тепер питання.
Нащо вам та реструктурізація, якщо карти і так і так поблоковано? Я думаю з банком все нормально буде, але якщо є відкриті виконавче - оплати повинні бути тільки через виконавця. І ніяк по іншому.

Нащо вам та реструктурізація, якщо карти і так і так поблоковано? Я думаю з банком все нормально буде, але якщо є відкриті виконавче - оплати повинні бути тільки через виконавця. І ніяк по іншому.
Арешт мають зняти. Так як заключили «договір про добровільне врегулювання заборгованості». Виконавцю тільки збір сплатити і арешт мають зняти ( сам виконавець так мені відповіла)

тільки сам виконавець може накладати, або знімати арешти, що вона мала на увазі під "мають зняти"?
Що хтось трохи недоговорює або не буде так, як людина сподівається ))

Назад
Угорі