Реструктуризація МоНоБанк

• Автор теми Автор теми aggatakristii88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 1K

aggatakristii88

Читач
Дописи
9
Реакції
4
Бали
128
aggatakristii88 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго вечора.
Є невирішене питання з МОНО , загальна сума боргу 98тис грн.
Вже є рішення судді , та арешт коштів.
Пропонують внести 50% суми й інші частину розбити на 24 місяці, тобто оформити реструктуризацію.
Договір ми заключимо після внесення суми гарантійного платежу 45900 грн.
Хтось вже мав справу з ними ?
Чи не скажуть мені вносити одразу ще 50 %?

Вкладення

• IMG_5329.webp
    IMG_5329.webp
    84.6 Кб · Перегляди: 102
Я мала справу, проиграла суд і городский і апеляційний
Запропонували 50 тис сплатити від раду і 35 тис розбити на 2 року, я погодилась ще 25 залишилось
Все ок, списується та зменшується кредитний ліміт щомісяця

Я мала справу, проиграла суд і городский і апеляційний
Запропонували 50 тис сплатити від раду і 35 тис розбити на 2 року, я погодилась ще 25 залишилось
Все ок, списується та зменшується кредитний ліміт щомісяця

Без гарантійок ? Спочатку сплатили суму , потім заключили новий договір ?

Всім доброго вечора.
Є невирішене питання з МОНО , загальна сума боргу 98тис грн.
Вже є рішення судді , та арешт коштів.
Пропонують внести 50% суми й інші частину розбити на 24 місяці, тобто оформити реструктуризацію.
Договір ми заключимо після внесення суми гарантійного платежу 45900 грн.
Хтось вже мав справу з ними ?
Чи не скажуть мені вносити одразу ще 50 %?
Вітаю. Уважно поміркуйте, навіщо вам зайвий кредит. Через виконавця ви і так можете сплачувати частинами, на власний россуд.
Заради зняття арешту? Ок. А якщо ви знову за різних обставин не зможете сплачувати. І знову штрафи, дзвінки, суди.
От якби вони скинули відсотків 30, то можливо. А так, дуже сумнівно. Але звісно справа ваша.

Останнє редагування:
Вітаю. Уважно поміркуйте, навіщо вам зайвий кредит. Через виконавця ви і так можете сплачувати частинами, на власний россуд.
Заради зняття арешту? Ок. А якщо ви знову за різних обставин не зможете сплачувати. І знову штрафи, дзвінки, суди.
От якби вони скинули відсотків 30, то можливо. А так, дуже сумнівно. Але звісно справа ваша.
В тому то і справа, що заарештовані рахунки. А так вони подадуть документи виконавцю , я сплачу за його роботу й мають зняти арешти. По карткам овердрафти -99тис

Скільки місяців проходить від винекнення заборгованості до суду в моно?

А перед тим як подати у суд якісь лояльні умови пропонували?типу реструктуризації?
Мені ні до подачі в суд. А коли вже подали то зараз активно пропонують, але я вважаю що все має вже бути по закону

Не совсем понимаю зачем идти в реструктуризацию, когда уже счет арестован? Зачем это вам?

Лол, у них такий забавний скріпт. Переписувався 30 хв.
- Тільки 95 тис. одним платежем протягом двох днів
- Ну добре, тоді давайте половину, а другу половину потім вирішимо. Це єдина опція для вас.
- Ну дооообре, можемо 25%, остання пропозиція.
- Задовбав, тоді 10% від загальної суми, а там розберемось.

Моя стратегія -- закинути якумога найменший платіж, і решту розбити на 36 або 48 місяців, щоб вони не подали в суд.
Паралельно оперативно закривати всілякі ЄАПБ, КК та інших.

Так , договір вже був надісланий в додатку моно на ту суму що лишається після внесення
А в мене якось вся сума боргу вказана в договорі навіть після внесення авансового платежу . Зі своєї сторони я договір підписав, тепер сказали чекати 2 дні поки його підтвердять провідні спеціалісти. Але в договорі вказали , що я маю внести авансовий платіж до 19.07, хоча домовлялись з спеціалістом до 11.07 , а вніс я 10.07. От тепер і думаю, чи не л0х я ??

От тепер і думаю, чи не л0х я ??
л0х чи ні - дізнаєтеся пізніше, але факт у тому, що вони тримають вас за яйця такими договорами, де все залежить від їхньої забаганки
По типу - "заяць, віддай ружжо, а ми тебе захищати будемо"

Я б ніяких додаткових договорів не підписував, нехай йдуть в суд в мене пішли, процес тягнеться довго, суд першої інстанції подали ще в березні рішення на початку червня, розгляд апеляції призначили аж на кінець жовтня

л0х чи ні - дізнаєтеся пізніше, але факт у тому, що вони тримають вас за яйця такими договорами, де все залежить від їхньої забаганки
По типу - "заяць, віддай ружжо, а ми тебе захищати будемо"
Арешт вже знімати не збираються.
Хоча проговорювали, що після заключення договору арешти знімемо.
Суму яку я вніс на карту, вони ж мають передати цю інфу виконавцю ?

Скільки місяців проходить від винекнення заборгованості до суду в моно?
Вже 3-ри роки.
Вже є постанова суду і арешти на рахунках. Пообіцяли зняти коли заключимо договір але вже тараторять мені, що арешт залишиться. Який тоді сенс в тому договорі про реструктуризацію? Ще й сплатив на «додатковий рахунок» , бо установлений арешт на карті Моно в ЄАПБ , а в же з нього кошти перерахувались на основну карту. Головне , щоб цю інформацію передали виконавцю.

Останнє редагування:
Назад
Угорі