Реструктуризація кредиту від Монобанку

• Автор теми Автор теми inokda
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 2K

inokda

Форумчанин
Дописи
71
Реакції
227
Бали
2590
inokda не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На форумі є багато людей, яким почали дзвонити колектори через заборгованість і вони не знають, як бути дальше.
В мене прострочка 8 місяців, 40000+ грн.
Колектори Монобанку, якщо і дзвонили, то завжди розмовляли ввічливо. Щоб турбували сусідів, або батьків не пригадую.
Продзвонювали кожен день по 5-7 разів, але мій номер, який у них є завжди виключений і бачу я їхні дзвінки тільки в смс.
Загалом банк зупинив нарахування відсотків.
Запропонував реструктуризацію через додаток.
Домовились, що цього місяця підпишу договір в якому 2 роки буду віддавати по 1600 гривень в місяць (приблизно).
В суд Монобанк не спішить, бо при отриманні карти клієнти не підписують кредитний договір, а тільки згоду та ознайомлення з умовами банку, тому в суді хороший адвокат може їх рознести.
В реструктуризації є і зворотня сторона медалі, бо прийдеться підписати договір і визнати борг. Тоді в них буде доказ наявності боргу.
Надіюсь ця інфа комусь пригодиться)

Вкладення

• photo_2020-07-22_12-07-32.webp
    photo_2020-07-22_12-07-32.webp
    41.5 Кб · Перегляди: 200
Домовились, що цього місяця підпишу договір в якому 2 роки буду віддавати по 1600 гривень в місяць (приблизно).
24*1600 це загалом 38.4К, маєте сплатити. А якою сумою скористались (тіло кредиту)?

24*1600 це загалом 38.4К, маєте сплатити. А якою сумою скористались (тіло кредиту)?
Там не 1600 гривень.
Приблизно 1600 було спочатку, коли пропонували внести перший платіж 4400 грн. Я попросив його знизити до 2200.
І в результаті получилось Перший внесок 2200 і по 1813 в місяць.
спасибо
а сколько у вас лимит был изначально?
10к кредитних
10к на оплату частинами
і коли вже мав кредит, до підняли ліміт ще на 10к.
30к разом було

Вкладення

• photo_2020-07-22_12-48-08.webp
    photo_2020-07-22_12-48-08.webp
    49.3 Кб · Перегляди: 173
Спас
На форумі є багато людей, яким почали дзвонити колектори через заборгованість і вони не знають, як бути дальше.
Колектори Монобанку, якщо і дзвонили, то завжди розмовляли ввічливо. Щоб турбували сусідів, або батьків не пригадую.
Продзвонювали кожен день по 5-7 разів, але мій номер, який у них є завжди виключений і бачу я їхні дзвінки тільки в смс.
В суд Монобанк не спішить, бо при отриманні карти клієнти не підписують кредитний договір, а тільки згоду та ознайомлення з умовами банку, тому в суді хороший адвокат може їх рознести.
В реструктуризації є і зворотня сторона медалі, бо прийдеться підписати договір і визнати борг. Тоді в них буде доказ наявності боргу.
тбо
Мне тоже остановили уже начисления и просрочка примерно столько же,только тело побольше
Но что-то не предлагают ничего
Вы согласились на это?

Спас

тбо
Мне тоже остановили уже начисления и просрочка примерно столько же,только тело побольше
Но что-то не предлагают ничего
Вы согласились на это?
Я ще маю часу тиждень на роздуми.
Тут багато нюансів. З одніє сторони не хотілося б, щоб у них був реальний договір.
З іншої сторони вони його можуть максимум в суді використати. А в мене і так арештоване майно і заборонений виїзд з країни (не через кредити), то ж нічо не зроблять.
Ну 1600 в місяць це підйомна сума для спокою.

Вкладення

• photo_2020-07-22_12-48-06.webp
    photo_2020-07-22_12-48-06.webp
    41.4 Кб · Перегляди: 167
Реструктуризація
Это Фейк!Красивое слово используемое для введения в заблуждение доверчивых или просто клиентов!садя их на новый типа кредит только с ещё более жульническими жосткими условияви...просто очередное кидалово!

Прост
Я ще маю часу тиждень на роздуми.
Тут багато нюансів. З одніє сторони не хотілося б, щоб у них був реальний договір.
З іншої сторони вони його можуть максимум в суді використати. А в мене і так арештоване майно і заборонений виїзд з країни (не через кредити), то ж нічо не зроблять.
Ну 1600 в місяць це підйомна сума для спокою.
о я тоже скоро вероятно попаду в эту ситуацию и не хочу я соглашаться на это
Я им года полтора гасила эту кредитку и у меня был хороший оборот по карте ,сбыла в шоколаде
Потом случились неприятности и все,платить не чем,я потеряла тот доход и когда смогу выйти на такой же не знаю
По этому не могу определиться что ж делать с ними

Прост

Я им года полтора гасила эту кредитку и у меня был хороший оборот по карте ,сбыла в шоколаде
Потом случились неприятности и все,платить не чем,я потеряла тот доход и когда смогу выйти на такой же не знаю
слать на х....е...!!! у Вас изначально с ними нет договора как такового а обычная заява как и в примате...монобанк очередная фейковая кантора кидал и жуликов, прокладка выводящая валюту в офшоры..

Я
слать на х....е...!!! у Вас изначально с ними нет договора как такового а обычная заява как и в примате...монобанк очередная фейковая кантора кидал и жуликов, прокладка выводящая валюту в офшоры..
это знаю прекрасно
И все понимаю
И знаю что суд если будет то мне выгодно,но мне так не хочется этих всех проблем
Я фоп хотела открыть у них
И хочу норм взаимоотношений с этим банком

Прост

Все правильно. Поки на ноги не станете - почекають.
Я б їм і не дзвонив, якби не укріп трохи у фінансовому плані.

Т
Все правильно. Поки на ноги не станете - почекають.
Я б їм і не дзвонив, якби не укріп трохи у фінансовому плані.
а я так и склоняюсь пока
Ну мне ничего не предлагают интересного,я может бы и подумала

А так конечно суд мне выгоден,это я знаю и так

Я

это знаю прекрасно
И все понимаю
И знаю что суд если будет то мне выгодно,но мне так не хочется этих всех проблем
Я фоп хотела открыть у них
И хочу норм взаимоотношений с этим банком
эт не банк, эт жульё обычное, у нас банков нет...

Дуже дякую вам за інформацію теж маю борг в моно тільки сума менша 24154.14 зупинили також і писали про реструктуризацію але грошей поки немає хай почекають трохи! Дякую вам)

Назад
Угорі