Щоденник Реструктуризація боргу

• Автор теми Автор теми Palevo.228
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 731

Palevo.228

Форумчанин
Дописи
104
Реакції
72
Бали
1825
Palevo.228 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здається правильно написав тему.
І так, на годиннику майже третя ночі, але скоро переведуть на годину пізніше й буде вже 4, а о 7 на роботу, до зарплати дожити якось потрібно. Не дивлячись на це й на кількість відкритих мікрозаймів настрій якогось біса позитивний. Виявилося що шалені відсотки капають лише в кредит касі, там тіло 12 тисяч. В інших МФО де тіло велике відсоток зі знижками й т.д. і в декількох маленьких відсоток стандартний. Звідси з'явилося питання, чи можна до початку просрочень, або ж на перших його днях домовитися з мфо про реструктуризацію боргу хоть в деяких щоб частково почати виплачувати вже з наступного місяця наприклад. Я гадаю що я розмріявся, але можливо шанс є. Займи в мене в принципі в усіх мега популярних шараг, тому старожили форуму, підкажіть будь ласка, чи можливо таке чи варто повернутися до реалій? Хоть ккаса можливо піде на уступки, а то аля коли займу в них не було ледь не кожен день телефонули і казали як люблять мене й який я шикарний клієнт хоть і дурненький трохи бо вляпався в таке.
Щось занадто багато води накалякав зайвої, но да ладно.
Дякую за увагу, й надіюсь що хтось допоможе мені з цим питанням
Почитав форум вже після публікації поста. Мабуть з касою наврядчи вийде домовитися до просрочки. ех..

Останнє редагування:
Не идут на это до начала просрочек и в начале тоже. Не выгодно им))

Здається правильно написав тему.
І так, на годиннику майже третя ночі, але скоро переведуть на годину пізніше й буде вже 4, а о 7 на роботу, до зарплати дожити якось потрібно. Не дивлячись на це й на кількість відкритих мікрозаймів настрій якогось біса позитивний. Виявилося що шалені відсотки капають лише в кредит касі, там тіло 12 тисяч. В інших МФО де тіло велике відсоток зі знижками й т.д. і в декількох маленьких відсоток стандартний. Звідси з'явилося питання, чи можна до початку просрочень, або ж на перших його днях домовитися з мфо про реструктуризацію боргу хоть в деяких щоб частково почати виплачувати вже з наступного місяця наприклад. Я гадаю що я розмріявся, але можливо шанс є. Займи в мене в принципі в усіх мега популярних шараг, тому старожили форуму, підкажіть будь ласка, чи можливо таке чи варто повернутися до реалій? Хоть ккаса можливо піде на уступки, а то аля коли займу в них не було ледь не кожен день телефонули і казали як люблять мене й який я шикарний клієнт хоть і дурненький трохи бо вляпався в таке.
Щось занадто багато води накалякав зайвої, но да ладно.
Дякую за увагу, й надіюсь що хтось допоможе мені з цим питанням
Почитав форум вже після публікації поста. Мабуть з касою наврядчи вийде домовитися до просрочки. ех..
Касири вперто упороті. В моєму випадку і через 2 роки нічого путнього не пропонують.

До початку прострочки та на малих термінах, на жаль, ніхто з них не іде на поступки та реструктуризації.

Я гадаю що я розмріявся, але можливо шанс є.
Жодного)
Займи в мене в принципі в усіх мега популярних шараг, тому старожили форуму, підкажіть будь ласка, чи можливо таке чи варто повернутися до реалій?
Не логічно їм йти на поступки відразу не спробувавши вас залякати, тим самим примусивши отримати надприбуткі.
За декілька років на форумі жодного разу не зустрічав щоб шараги погодили реструкт до протермінування.
В мене особисто так теж було. Коли ще був наївним)) Писав в Манівео прохання. Навіть не відповіли. Десь аж пізніше відписали що в них такого нема.
Ще й кошти намагались списати з карти відразу в перший день просрочки. Не знаю як зараз, але тоді в них був "грейс-період" 3 дня.
Коли відсотки не нараховуються і нічого не зростає. Тож були відправлені за обрій разом з уіма рештою "сімейного альбому".

Назад
Угорі