Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
До мене зателефонувати з Мілоан, дуже ввічливо говорив молодий чоловік 24дні прострочки,сказала спокійно( а в самої серце тьох тьох),щоб надіслали весь пакет документів, а він у відповідь:-Я вас дуже розумію,зробіть запит через емейл,...будемо чекати.І мене продали
Я написала їм на емейл про реструкторизацію відповіли звязатися з ними по телефону але я ще не телефонувалаДо мене зателефонувати з Мілоан, дуже ввічливо говорив молодий чоловік 24дні прострочки,сказала спокійно( а в самої серце тьох тьох),щоб надіслали весь пакет документів, а він у відповідь:-Я вас дуже розумію,зробіть запит через емейл,...будемо чекати.
Шок
Це перший мій крок. Я змогла вести розмову за 1,5 місяця ігнорування.
Як я читала на форумі, потрібно через Укрпошту все робити (заказний і з описом)тоді щось получитьсяЯ написала їм на емейл про реструкторизацію відповіли звязатися з ними по телефону але я ще не телефонувала
Скажыте ей вежливо иди на....йкаковы их действия?просрочка 17 дней ...позвонила девушка вежливо сказала продлить в течении 3 дней
тело 4к чтоб продлить на 3 дня надо 1600?
Через скільки часу продали? Сьогодні 12 день прострочки, позвонив робот та сказав оплатити протягом 2 днів, бо будуть звязуватися з родичами. Телефоують тільки роботи та смс. Тіло 4 тис. сума на сьогодні 6080 грн.мне тоже отказали в реструктуризации. звонками особо не напрягали,тихонько продали и усе)))
если не ошибаюсь,чуть больше месяца прошло и продали. один раз позвонил молодой человек,и на удивление,адекватно объяснил что реструктуризации у них нет и через время продадут калам,так,собственно говоря, и сделали. тело было 3000, пролонгациями оплатила больше 4000, сейчас Кредит Капитал хочет 23000)))Через скільки часу продали? Сьогодні 12 день прострочки, позвонив робот та сказав оплатити протягом 2 днів, бо будуть звязуватися з родичами. Телефоують тільки роботи та смс. Тіло 4 тис. сума на сьогодні 6080 грн.
Яке тіло, пролонгації, термін????Что делать милоан звонить с 21000 просит 18000, что делать родителям звонили
40 дней тело 8000Яке тіло, пролонгації, термін????
Малувато, зачекайте ще місяць.)))))) Буде сюрприз. 11,200-приблизно буде. Але повний ігнор.40 дней тело 8000
А через какое время продали? У них же вроде 60 дней процент только считается? Или я ошибаюсь?Меня чуть чуть поморочили и продали ККапитал. Тем я сказал, что присылайте докУменты и будем общаться, возможно. Тем более, что милота мне не прислала никаких уведомлений о продаже, СМС и всё. О чем говорить?
Два дні тиші, в особистому кабінеті тільки повне або часткове закриття. Сьогодні роботвумен сказала, що маю ще два дні щоб оплатити, інакше продають калам, а ті готують судове рішення на опис майна...відсотки більше не капають, сума вже 2 дні не міняється. Що робити, поки не знаю