Реклама на форуме

• Автор теми Автор теми Advokat Ukraine
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А безкоштовно Ви не хочете форумчанам допомагати порадами в правовому полі?
Юристам платити за ніби то вирішення питання в досудовому порядку це гроші на вітер, слід вирішувати з адвокатом коли є позов до вас, чи нотаріус вчинив виконавчий напис, який ефективно можна оскаржити в суді та ще стягнути з МФО витрати на правову допомогу, чим я і займаюся

Юристам платити за ніби то вирішення питання в досудовому порядку це гроші на вітер, слід вирішувати з адвокатом коли є позов до вас, чи нотаріус вчинив виконавчий напис, який ефективно можна оскаржити в суді та ще стягнути з МФО витрати на правову допомогу, чим я і займаюся
В каком смысле обжаловать ИНН...? Он разве обжалуется...? Вот про вытраты может подробнее напишете...))

Але ж ці витрати,які Ви можливо стягнете з МФО в судовому порядку Вам потрібно оплатити до того моменту?

• Подобається
Реакції: Bolt
Пишу
А адвокатом разве работают...)) А так в принципе остальное верно...
Пишу для пересічного громадянам простими словами. По закону адвокат - фізична особа, яка здійснює адвокатську діяльність на підставах та в порядку, що передбачені цим Законом. Думаю мало є адвокатів, а може і нема у яких буде більше ніж в мене виграшних справ в банківській сфері.

Але ж ці витрати,які Ви можливо стягнете з МФО в судовому порядку Вам потрібно оплатити до того моменту?
Молодец, ключевое, можлыво...!!! Интересно было бы посмотреть эту практику...))

Так, підтвердженням витрат в першу чергу є договір, документи про оплату гонорарів і акт виконаних робіт

Пишу для пересічного громадянам простими словами. По закону адвокат - фізична особа, яка здійснює адвокатську діяльність на підставах та в порядку, що передбачені цим Законом. Думаю мало є адвокатів, а може і нема у яких буде більше ніж в мене виграшних справ в банківській сфері.
Да в том то и дело, что это непозволительно я считаю, на этом и стою... Слишком много и так простых слов, что люди уже сами не понимают их смысла реального...
Думаете...?))

В каком смысле обжаловать ИНН...? Он разве обжалуется...? Вот про вытраты может подробнее напишете...))
Коли підписуєш з адвокатом договір на надання правової допомоги складається акт про надання правової допомоги і там адвокат фіксує кількість виконаної роботи і вартість наданої допомоги,але...
Розцінки,не знаю як правильно написати,ті що повинні надаватися до суду дуже далекі від тих,які реально бере адвокат за свої послуги.

Так, підтвердженням витрат в першу чергу є договір, документи про оплату гонорарів і акт виконаних робіт
Да это всё верно, но Вы понимаете, что документов таких практически не будет...)) Да и и граничные суммы знаете наверное... Так что пару тысяч думаю отобьёте, то есть небольшую часть затрат...

Коли підписуєш з адвокатом договір на надання правової допомоги складається акт про надання правової допомоги і там адвокат фіксує кількість виконаної роботи і вартість наданої допомоги,але...
Розцінки,не знаю як правильно написати,ті що повинні надаватися до суду дуже далекі від тих,які реально бере адвокат за свої послуги.
Абсолютно верно... Так как суд считает, что над таким каким то документом достаточно поработать два часа, когда в реальности полдня уйти может... и даже два дня...

А там как правило айбоксы без имени и фамилии или с карты мужа и до свидание... Если бы такие доказы можно было просто создать, то я бы об этом первый говорил...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі