Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друже, та я ж не цензор щоб боронити ))Тю!..,та дай глупости пописать.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Друже, та я ж не цензор щоб боронити ))Тю!..,та дай глупости пописать.
Адвокат-це не робота,це стиль життя)))А адвокатом разве работают...)) А так в принципе остальное верно...
Юристам платити за ніби то вирішення питання в досудовому порядку це гроші на вітер, слід вирішувати з адвокатом коли є позов до вас, чи нотаріус вчинив виконавчий напис, який ефективно можна оскаржити в суді та ще стягнути з МФО витрати на правову допомогу, чим я і займаюсяА безкоштовно Ви не хочете форумчанам допомагати порадами в правовому полі?
Ми то таку позицію й зайняли,але ж ті гади ніяк не відстануть!даю поради МФО не платити і жити в своє задоволення.
Ага,тій що пройшла Крим-Рим))) залишилися мідні труби .)))))Ну,ні а чо,можливо мені повезе і в мене буде безкоштовний захист.
В каком смысле обжаловать ИНН...? Он разве обжалуется...? Вот про вытраты может подробнее напишете...))Юристам платити за ніби то вирішення питання в досудовому порядку це гроші на вітер, слід вирішувати з адвокатом коли є позов до вас, чи нотаріус вчинив виконавчий напис, який ефективно можна оскаржити в суді та ще стягнути з МФО витрати на правову допомогу, чим я і займаюся
Але ж ці витрати,які Ви можливо стягнете з МФО в судовому порядку Вам потрібно оплатити до того моменту?Юристам платити за ніби то вирішення питання в досудовому порядку це гроші на вітер, слід вирішувати з адвокатом коли є позов до вас, чи нотаріус вчинив виконавчий напис, який ефективно можна оскаржити в суді та ще стягнути з МФО витрати на правову допомогу, чим я і займаюся
А є адвокати, які можуть гарантувати "ефективність" ?який ефективно можна оскаржити в суді та ще стягнути з МФО витрати на правову допомогу, чим я і займаюся
Пишу для пересічного громадянам простими словами. По закону адвокат - фізична особа, яка здійснює адвокатську діяльність на підставах та в порядку, що передбачені цим Законом. Думаю мало є адвокатів, а може і нема у яких буде більше ніж в мене виграшних справ в банківській сфері.А адвокатом разве работают...)) А так в принципе остальное верно...
Молодец, ключевое, можлыво...!!! Интересно было бы посмотреть эту практику...))Але ж ці витрати,які Ви можливо стягнете з МФО в судовому порядку Вам потрібно оплатити до того моменту?
Так, підтвердженням витрат в першу чергу є договір, документи про оплату гонорарів і акт виконаних робітАле ж ці витрати,які Ви можливо стягнете з МФО в судовому порядку Вам потрібно оплатити до того моменту?
Да в том то и дело, что это непозволительно я считаю, на этом и стою... Слишком много и так простых слов, что люди уже сами не понимают их смысла реального...Пишу для пересічного громадянам простими словами. По закону адвокат - фізична особа, яка здійснює адвокатську діяльність на підставах та в порядку, що передбачені цим Законом. Думаю мало є адвокатів, а може і нема у яких буде більше ніж в мене виграшних справ в банківській сфері.
Коли підписуєш з адвокатом договір на надання правової допомоги складається акт про надання правової допомоги і там адвокат фіксує кількість виконаної роботи і вартість наданої допомоги,але...В каком смысле обжаловать ИНН...? Он разве обжалуется...? Вот про вытраты может подробнее напишете...))
Да это всё верно, но Вы понимаете, что документов таких практически не будет...)) Да и и граничные суммы знаете наверное... Так что пару тысяч думаю отобьёте, то есть небольшую часть затрат...Так, підтвердженням витрат в першу чергу є договір, документи про оплату гонорарів і акт виконаних робіт
От так завжди(Так, підтвердженням витрат в першу чергу є договір, документи про оплату гонорарів і акт виконаних робіт
Абсолютно верно... Так как суд считает, что над таким каким то документом достаточно поработать два часа, когда в реальности полдня уйти может... и даже два дня...Коли підписуєш з адвокатом договір на надання правової допомоги складається акт про надання правової допомоги і там адвокат фіксує кількість виконаної роботи і вартість наданої допомоги,але...
Розцінки,не знаю як правильно написати,ті що повинні надаватися до суду дуже далекі від тих,які реально бере адвокат за свої послуги.
Приклад, номер справи 590/1030/19, прошу ознайомитисьМолодец, ключевое, можлыво...!!! Интересно было бы посмотреть эту практику...))
А в сфері мікрокредитування ?Думаю мало є адвокатів, а може і нема у яких буде більше ніж в мене виграшних справ в банківській сфері.
А там как правило айбоксы без имени и фамилии или с карты мужа и до свидание... Если бы такие доказы можно было просто создать, то я бы об этом первый говорил...От так завжди(
Ого!..,а можно список глянуть?Думаю мало є адвокатів, а може і нема у яких буде більше ніж в мене виграшних справ в банківській сфері.