Реклама на форуме

• Автор теми Автор теми Advokat Ukraine
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А безкоштовно Ви не хочете форумчанам допомагати порадами в правовому полі?
Працюю адвокатом, вважаю що лише в судовому порядку ефективно можно себе захистити, клієнтам даю поради МФО не платити і жити в своє задоволення.

Мені так подобається твоя наївність))))))
Ні,ну якось несправедливо виходить.
Значить юристи,які є на форумі,безкоштовно поради дають,якщо їх запитати,працюють з ними форумчани,але вони хоч якусь активність в житті форуму приймають.
А тут ні здрасті,нічого і номер телефону відразу.
Якось чудно так.
Ну от і я відразу питання руба)
Чи ти здуріла ( вибач за фамілярність)))) ?)))
Мрію?

Ні,ну якось несправедливо виходить.
Значить юристи,які є на форумі,безкоштовно поради дають,якщо їх запитати,працюють з ними форумчани,але вони хоч якусь активність в житті форуму приймають.
А тут ні здрасті,нічого і номер телефону відразу.
Якось чудно так.
Ну от і я відразу питання руба)

Мрію?
Продовжуй))));):попкорн:

Працюю адвокатом, вважаю що лише в судовому порядку ефективно можно себе захистити, клієнтам даю поради МФО не платити і жити в своє задоволення.
:D По моему тут и так большинство форумчан - живут в свое удовольствие!

Добре,а якщо в клієнта,наприклад немає,ну реально немає коштів оплатити Ваші послуги.
Ви б безкоштовно консультації що?куди?і навіщо? такому клієнту?
От реально людина настроєна йти до кінця,але грошей оплатити послуги адвоката немає,Ви б їй допомогли?

А адвокатом разве работают...)) А так в принципе остальное верно...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі