Реклама МФО від Альфабанку

• Автор теми Автор теми Viktor88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 819
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Viktor88

Форумчанин
Дописи
150
Реакції
57
Бали
2625
Viktor88 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не щодавно відбулась телефонна розмова з представником від згаданого в темі банку. З приводу протермінування по оплаті 30 днів, після погроз виізноі групи по місцю роботи та забезпечення проблем, цією особою було по рекомендовано (в напряжних тонах) перепозичити в когось гроші (рідних знайомих) або взяти гроші в "бистро гроші" (можливо мала на увазі іншу назву тому що дуже спішила в своіх судженнях як я маю викручуватись з данноі ситуаціі)

у меня такой вот вопрос, касательно приват банка у меня просрочка почти 2 месяца звонят и говорят что будет выездная группа и запрос на работу если не оплачу. Я половину оплатил но всё это продолжается. Могут ли они так сделать?

Як ви вважаєте це був реально працівник банку, чи можливозвонарь-фрілансер загнався або можливо вони всі в звязці з Альфабанком і Приватом(в звязку з самовільними стягненнями з карточое своіх клієнтів на користь МФО без дозволу власників)

А касательно альфа банка, там просрочка уже месяца 3, дома проблемы были не мог платить то так же звонили и угрожали, но я номер сменил. собираюсь оплатить вот всю сумму но мне не говорят сколько там а дают номер куда звонить, звоню а так же в колл центр попадаю

50%/50% з приводу виіздноі группи, мені так здається
Провіряйте через інтернет банкінг, він коректно показує стан по договору, розписано скільки платіж штраф і загалом скільки треба щоб вийти з протермінування, сам так провіряю
Параноя, така параноя

Вкладення

• wp_ss_20190618_0002.webp
    wp_ss_20190618_0002.webp
    22.5 Кб · Перегляди: 39
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі