Chemodanik
Перевірений
- Дописи
- 368
- Реакції
- 432
- Бали
- 2725
Chemodanik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Это номарльно?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Отримайте "Преміум" і її не буде. То контекстна реклама від гугля скоріш за всеЭто номарльно?
![]()
я то розумію що то контекстна, просто люди можуть зайти на наш форум за допомогою, побачать цю рекламу, звяжуться з ними, віддадуть кошти у повітря, і будуть писати не тільки про свої проблеми, ай ще про те як їх кинули на гроші)Отримайте "Преміум" і її не буде. То контекстна реклама від гугля скоріш за все
Розумні розберуться, а іншим поради давати нема сенсуя то розумію що то контекстна, просто люди можуть зайти на наш форум за допомогою, побачать цю рекламу, звяжуться з ними, віддадуть кошти у повітря, і будуть писати не тільки про свої проблеми, ай ще про те як їх кинули на гроші)
Згадав ситуацію, читав колись на реддіті...я то розумію що то контекстна, просто люди можуть зайти на наш форум за допомогою, побачать цю рекламу, звяжуться з ними, віддадуть кошти у повітря, і будуть писати не тільки про свої проблеми, ай ще про те як їх кинули на гроші)

Я тоже экспериментировал. Подавали заявления в МФО, запросы и прочее. Результат оказался нулевой.Я просто припоминаю когда влез в мфо обратился к ним, по вайберу мне предложили за 2 тищи взять договор на вичитку и подготовку заявление для мфо на списание процентов. После чего я почухал репу, погуглил и понял что дело пахнет п*****ми, и я могу сам такое заявление написать)(которое конечно же не помогло) Но много кто, от слова совсем не понимает что, как и зачем это делать.
Ну Адмін же не сам обирає, що там буде розміщеноЭто номарльно?
![]()
Вроде у админа должна быть возможность блочить определенную рекламу, но это не точно)Ну Адмін же не сам обирає, що там буде розміщеноДумаю, люди це мають розуміти.
Гуано среди нас. Смотри под ноги, когда идешьВы думаете, они не найдут в тикток или в Фейсбуке? В том же Гугле полно рекламы Захист, Звильнымо, Антоновича 58, ЮК ПИК и т.д.