Реклама ,, Антиколлектор''

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 660
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дорогенькі форумчани, негайно,!!!!піднімаймо цю тему!!!! Пропоную переказувати кошти(комусь з адмін. форуму, розробити кошторис),щоб мали змогу розпочати виготовлення цих листівок,а також пересилки поштами по всій Україні.
Потрібне обговорення.
Я працюю на великому підприємстві біля 6000людей. Багато чую тем, що хочуть брати кредити у МФО.
І що саме головне, це на якісь дрібниці!((( Популярні у місті ШГ, кешпоінт,кредит кафе,мікрокредит.
Ще через місяць, у нас припиняється робота всього підприємства,час відпусток
Гроші будуть братися у цих шараг масово(((((.... Можливо хтось відмовиться від цієї думки,
Якщо , то моя дочка з зятем будуть кожному при вході на зміну роздавити антиреклами.. .. Підключаться їхні друзі, молодіж,обклеять місто

Бо вже на дошці оголошень у середині підприємства майоріють їхні реклами
Хочеться їм всунути ножа в спину,і дивитися на їхні конвульсії....

Оце круто скопіювала!!)))))) Ну все так все))))))))) Сорікі)))))))

Я вот клею наклейки в своём городе. Это макет. Сделал креативненько, так как длинные тексты у нас не читают.
Правда быстро закончились, буду ещё заказывать.
Размер 10х5см
Клеятся быстро и везде).
Отклеить трудно, так что в основном сверху заклеивают всякой хренью( теми же кредитами(((

Вкладення

• Наклейка.webp
    Наклейка.webp
    25.4 Кб · Перегляди: 36
Я вот клею наклейки в своём городе. Это макет. Сделал креативненько, так как длинные тексты у нас не читают.
Правда быстро закончились, буду ещё заказывать.
Размер 10х5см
Клеятся быстро и везде).
Отклеить трудно, так что в основном сверху заклеивают всякой хренью( теми же кредитами(((
???Папааааа, я ридаю. Це супер реклама

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі