Региональные коллекторы

• Автор теми Автор теми Георгий
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 4K
Дзвонила на гарячу лінію,хочуть півтіла одним платежем до 29.03.Нехай хочуть собі далі.Чудні такі,якщо дійсно хотіли б щоб люди платили,то можна на декілька місяців розбити оплату?
А що не розбивають на частини?бо чоловік теж на 2 хотів розбити???говорив позвоне.....ну якщо ні то хай чекають

А що не розбивають на частини?бо чоловік теж на 2 хотів розбити???говорив позвоне.....ну якщо ні то хай чекають
Мені дама повідомила,що ні,тільки одним платежем.
Нехай чоловік пробує,якщо сума невелика і є бажання платити.
Я на 6 платежів хотіла?

Мені дама повідомила,що ні,тільки одним платежем.
Нехай чоловік пробує,якщо сума невелика і є бажання платити.

Я на 6 платежів хотіла?
В чоловіка 2 тисячі півтіла.....ну на 2 частини ми б закрили...а так нехай віддають регіональний чи без префікса регіон....колекторам....і будь що буде

В чоловіка 2 тисячі півтіла.....ну на 2 частини ми б закрили...а так нехай віддають регіональний чи без префікса регіон....колекторам....і будь що буде
В нас тіла великі,то і півтіла для нас забагато на два платежі.Я за чоловіка кредит дзвонила.Свій я їм пролонгаціями виплатила і тіло,і душу:saint:

В нас тіла великі,то і півтіла для нас забагато на два платежі.Я за чоловіка кредит дзвонила.Свій я їм пролонгаціями виплатила і тіло,і душу:saint:
Оооо я манівео закрила з такою прострочкою і %,що на ті гроші можна було займів 5 закрити за тіло у інших конторах....так що нехай чекають...колись...як гроші зайві будуть..можливо я закрию...

Кроме письма на електронку ничего не было, немного настораживает. Тело тоже немаленькое 20 тыс, не хотелось бы на ветер пустить.
Ну чоловік тільки що звонив,то сказали ніяких частин.Один платіж.Ну ні так ні...

Ждите,они сами предлагать будут.
Вы сразу 15к оплатили ?
Багато інн???

Ну скажу так,акція непогана...в чоловіка 2 к просять і все.....
3 инн...(
Ещё не звонила, это ж надо уединиться))
Чуть позже

Останнє редагування:
Назад
Угорі