Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Nagyan jol)))Треба було по мадярськи відповісти)
Львів тут )Львов.обл.
Пустомитівський район,Львівська область,майже Львів ( від дому до Львова 7 км)
Друзі ,а хто не проти в реальності поспілкуватися?)
Можливо разом ми могли б виробити спільну стратегію боротьби з цими МФО, а то чесно кажучи дістали всі що просто ...а рідні нажаль розуміти не дуже хочуть чому склалася така ситуація...і крім форуму підтримки немає :'( але це віртуальність а хотілось би реальності хоч трішки.
Помогти може , але не одразуможе хтось знає чи поможе заява написана в прокуратуру за розклеювання фото а то фін х уже задовбали(..
Кльова ідея, я за!!!!Пустомитівський район,Львівська область,майже Львів ( від дому до Львова 7 км)
Друзі ,а хто не проти в реальності поспілкуватися?)
Можливо разом ми могли б виробити спільну стратегію боротьби з цими МФО, а то чесно кажучи дістали всі що просто ...а рідні нажаль розуміти не дуже хочуть чому склалася така ситуація...і крім форуму підтримки немає :'( але це віртуальність а хотілось би реальності хоч трішки.
Мене тоже заліпили минулого тижня! При тому, що я плачу, але не повні платежі, бо вже не стягуюю повні платити... Готую лист в Нацком спочатку, ще радили урядову лінію 15-45 звонити. Треба діяти, чим більше нас буде, тим швидше вони заткнуться...Львів тут )
Це дуже хороша ідея, я тільки "За"
о6з=729=26=4о (вайбер)
Помогти може , але не одразу
Треба писати заяву про вчинення кримінального правопорушення за ст. ст. 189, 355 ККУкраїни
Вони мають вносити в ЄРДР
приклад можу скинути на ел. пошту
Скиньте ще мені...Львів тут )
о6з=729=26=4о (вайбер)
Треба писати заяву про вчинення кримінального правопорушення за ст. ст. 189, 355 ККУкраїни
Я теж Львів?Lilu, нас мало, Львівська
Починають смски смішні слати.От зі Львова нас не так і мало
Розкажіть чи було у когось щось серйозне з мфо![]()
ЛьвівЯ теж Львів?
Починають смски смішні слати.
Колектори будуть явно не проти))Хто непроти по телефону поспілкуватись
Яке МФО?На дверях підїзду і всі дошки оголошення біля будинку
Я писала і в Нацком і писала в Урядову..... Покищо тишинаМене тоже заліпили минулого тижня! При тому, що я плачу, але не повні платежі, бо вже не стягуюю повні платити... Готую лист в Нацком спочатку, ще радили урядову лінію 15-45 звонити. Треба діяти, чим більше нас буде, тим швидше вони заткнуться...
Мені теж будь-ласка!!!!Львів тут )
о6з=729=26=4о (вайбер)
Я тоже из Львова ... И аналогично - мучит ФинИкс долбанной расклейкой , и так попадают что не могу поймать ...