Rainchard
Читач
- Дописи
- 5
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Rainchard не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так, всі 8( Руки опустилися (І всі на прострочці?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так, всі 8( Руки опустилися (І всі на прострочці?
Теж хмДоброго здоров'ячка, земляки))))
РегіонТеж хм
Да скорішДрузі,і я з хм,маю 15Тримайтесь,скоро позакривають іх трохи))чуйка)))
Скоріше б. Я теж з області. В мене 30! Я з ними вже рік живу. Майже родичі. Хай би їх Москва забрала, уродів.Друзі,і я з хм,маю 15Тримайтесь,скоро позакривають іх трохи))чуйка)))
Ой не треба Вам таких родичівА Ви як з ними боролися цілий рік?У Вас по всіх просрочка?Бо в мене вже половина пішли в просрочку і пролонгувати я іх більше не збираюсь і платити нема чим...Вам родичів дуже дістають?я своіх вже попередила,то трохи легше)Скоріше б. Я теж з області. В мене 30! Я з ними вже рік живу. Майже родичі. Хай би їх Москва забрала, уродів.
Сьогодні набралася наглості і одній сказала що добре проклінать умію... Трубку кинула. Ураааа!!!!
Я справді довго платила перекредітовувалася, перескакувала щ одного на інший і лонгірувала, то закрию то відкрию. Ой! Таке було, важко вспомнить. А тепер, поки що перший місяуь просрочки іде. Декілька ще осталися без просрочки, але час підходить. Но! Все! Нема чим платить. Крапка на яку я іду осознано.Ой не треба Вам таких родичівА Ви як з ними боролися цілий рік?У Вас по всіх просрочка?Бо в мене вже половина пішли в просрочку і пролонгувати я іх більше не збираюсь і платити нема чим...Вам родичів дуже дістають?я своіх вже попередила,то трохи легше)
Бкло важко зізнатися родичам, їх захищала в першк чергу, але якось витримала ці розмови, пояснення. Чоловіка трохи не потіряла. Тепер заслуговую довіру назад. Важко.Я справді довго платила перекредітовувалася, перескакувала щ одного на інший і лонгірувала, то закрию то відкрию. Ой! Таке було, важко вспомнить. А тепер, поки що перший місяуь просрочки іде. Декілька ще осталися без просрочки, але час підходить. Но! Все! Нема чим платить. Крапка на яку я іду осознано.
Чесно, не знаю що буде. Поки тримаюся.
Я пррдала будинок у січні. Прям під новий рік. Прийшлося... Але це всі долги не покрило. Будинок в селі був і продавався серед зими дкже важко, і за не великі гроши. Але це було моє єдине житло. Тепер знімаємо хату в місті, де працюємо, алн й тут, хату перепродали й женуть... Хоча, не мають права до кінця опалювального снзону, але кого це цікавить.Я теж з Хм.обл.У мене 22МФО і ще банки і ще людям.але я надіюсь,що ми всі виримивось і все буде добре.Хоча іноді дуже опускаються руки але дякквати форуму є люди,які дійсно мене розуміють.Так що всім триматись,підтримка є,я будь кого підтримую навіть проживанням але всі ми повині триматись.Кому дуже потрібна допомога звертайтесь чим зможу тим допоможу
То ви тепер без житла?Я пррдала будинок у січні. Прям під новий рік. Прийшлося... Але це всі долги не покрило. Будинок в селі був і продавався серед зими дкже важко, і за не великі гроши. Але це було моє єдине житло. Тепер знімаємо хату в місті, де працюємо, алн й тут, хату перепродали й женуть... Хоча, не мають права до кінця опалювального снзону, але кого це цікавить.
Знімаю дві кімнати. Але цей будинок теж пррдали, і новий хозяін починає ремонт і попросив з'їхать. А так бистро знайти нічого не можем. Випррсили до 10 го побуть, але з першого вже прийдуть хлопці дах с половини будинку знімать. Короче звиздец. Сегодея последних три МФО уходят в пррсрочку. Все. Крапка. 30мфо - 30 днів. Круг замкнувся.То ви тепер без житла?
Чоловік підтримує хоч?Я теж з Хмельницької обл. 15 МФО половина в прострочці половина доходить строк.Платити немає чим Уже й так другий місяць живемо на 2500.Чоловік знає ,а батьки навіть і не здогадуютья .Може їх і не зацепить.
Так ,часом псіхую,але швидко попускає.Хочемо все закрити але з грошима плохо "совсем"Чоловік підтримує хоч?
От і я не маю вже де житиЗнімаю дві кімнати. Але цей будинок теж пррдали, і новий хозяін починає ремонт і попросив з'їхать. А так бистро знайти нічого не можем. Випррсили до 10 го побуть, але з першого вже прийдуть хлопці дах с половини будинку знімать. Короче звиздец. Сегодея последних три МФО уходят в пррсрочку. Все. Крапка. 30мфо - 30 днів. Круг замкнувся.