Ребята помогите с составлением письма в МФО манивео

• Автор теми Автор теми Vitalii 09.03.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K

Vitalii 09.03.

Читач
Дописи
19
Реакції
15
Бали
2560
Vitalii 09.03. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просрочка 11 дней тело кредита 6990 за первый день навалили штрафов на 1300 за остальные дни по 200 сейчас сумма целиком 13780 вот и хочу это все оспорить с ними как это получается. Я посчитал что такие проценты нереальные максимум за эти дни должно быть в районе 600-700 грн.

Плюсую, буду робити аналогічно, хто знає щось корисне - пишіть!

Пишите в Нацком.Я писала у них на сайте своми словами.Как раз к ним проверку хотят послать.Так что чем быстрее напишите тем лучше.Опирайтесь на статью 18 Закона Украины о защите прав потребителя часть 3 пункт 5(пусть меня поправят если я ошиблась со статьёй)

Пишите в Нацком.Я писала у них на сайте своми словами.Как раз к ним проверку хотят послать.Так что чем быстрее напишите тем лучше.Опирайтесь на статью 18 Закона Украины о защите прав потребителя часть 3 пункт 5(пусть меня поправят если я ошиблась со статьёй)
Что даст обращение в Нацком? Чего Вы хотите обращением добиться?
На начисление процентов они не влияют. Максимум могут штраф и пеню ограничить на уровне 50% от тела.
По поводу ст.18 Вам предложат обратиться в суд))

На начисление процентов они не влияют. Максимум могут штраф и пеню ограничить на уровне 50% от тела.
На меня Маники не предоставили документы в Нацком.Поэтому теперь я их посылаю нафиг,нет документов нет кредита.
Я маникам и сама писала а в ответ тишина.

А більше на них вплинути ніяк не можна?

І я на них написала вчора.

І я на них написала вчора.
Принцип работы Манивео - быстро насчитать много штрафов и продать в факторинговые компании. Им нельзя участвовать в скандалах... слишком много денег вложено в рекламу бренда.

Принцип работы Манивео - быстро насчитать много штрафов и продать в факторинговые компании. Им нельзя участвовать в скандалах... слишком много денег вложено в рекламу бренда.
Уже 54 дні просрочки. Кращеб продали мене кудись.

Уже 54 дні просрочки. Кращеб продали мене кудись.
3 года просрочки (итого по договору), а продали в ЕАПБ где-то через 3 месяца. А какая вам разница? Просто название не нравится?

3 года просрочки (итого по договору), а продали в ЕАПБ где-то через 3 месяца. А какая вам разница? Просто название не нравится?
Та вже так достали що сил нема.
За 3 роки непішли науступки. Непропонували оплатити тіло?

Нет. Только чудили и исполняли как дети... Хотим 10 тыс, хотим 17 тыс. Там с документами такой бардак... Заплатить - это как черную дыру выбросить.
Относитесь проще. Сумму и способ взыскания определяет суд.

Нет. Только чудили и исполняли как дети... Хотим 10 тыс, хотим 17 тыс. Там с документами такой бардак... Заплатить - это как черную дыру выбросить.

Относитесь проще. Сумму и способ взыскания определяет суд.
У мене тіло 3000 а вже з відсотками 9.800. Офігіли.
Добрый день. Могли бы Вы скинуть мне образец письма в Нацком??? Как Вы писали???
Я, /////////, маю діючий кредитний договір з Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу///////////////
Дата/// піб.

Таке найшла тут на форумі і відправила їм. Що з того буде незнаю. Короче що знайшла те написала.

Вони можуть і більше. Знаю)
В манибум з 3.500 маю вже 12.000 43 дні просрочки.
Вот вам правильный расчет. У меня был суд с Приватом.
8000 гривен (тело), 10 месяцев просрочки, Приват хотел 27 тыс... Суд решил 12 700! Через исполнительную службу плачу по 800 грн в месяц.

Как правильно написать письмо в мфо ? У меня пошла просрочка

А для чего хотите написать? На какой результат расчитываете?
У меня просрочка но проценты бешенные я готова отдать ту сумму которая была прописана в договоре тело кредита + г% за пользование

Назад
Угорі