Ребята нас много здесь,так давайте начнем действовать!!!!

• Автор теми Автор теми Lala2020
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
"Сила" петиций сильно преувеличена. Даже грамотно написанные и собравшие голоса петиции были посланы...
А петиции на тему мфо вообще написаны не о чем и большинстве понятны только "должникам"

приведите мне пример, когда любая петиция получила реальное развитие, я тогда выделю вечер и подпишу штук ...надцать
vetal050, чего это ты бегал как угорелый, там же даже попу с дивана поднимать не нужно?
[/QUOT
приведите мне пример, когда любая петиция получила реальное развитие, я тогда выделю вечер и подпишу штук ...надцать
vetal050, чего это ты бегал как угорелый, там же даже попу с дивана поднимать не нужно?
я за всіма петиціями не слідкую, тому незнаю, але якщо нічого не робити, то точно нічого не зміниться.... побачимо на прикладі петиції юриста Сергія Гули, на рахунок нового закону про платіжні картки, там вже близько 20 тисяч підписів з 25 тисяч.... якщо нічого не дасть, значить не допомагає
а можна силку на питицію
на сайті петицій можете вписати ключові слова мфо, покаже всі петиції, які подавались стосовно цього

я за всіма петиціями не слідкую, тому незнаю, але якщо нічого не робити, то точно нічого не зміниться.... побачимо на прикладі петиції юриста Сергія Гули, на рахунок нового закону про платіжні картки, там вже близько 20 тисяч підписів з 25 тисяч.... якщо нічого не дасть, значить не допомагає
Про відкликання законопроекту №3316 Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України. Эта что ли?

Про відкликання законопроекту №3316
Автор (ініціатор): Гула Сергій Євгенович
Дата оприлюднення: 15 квітня 2020
До Верховної Ради внесено законопроект №3316 «Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо протидії злочинам на ґрунті ненависті за ознаками сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності). Автор — депутатка від «Слуги народу» Василевська-Смаглюк Ольга Михайлівна.
Даним законом пропонується встановити кримінальне покарання у вигляді штрафів та тюремного покарання за нетерпимість, публічні заклики, приниження гідності за ознакою сексуальної орієнтації або гендерної ідентичності.

Однак, по суті, даним законопроектом нівелюються такі конституційні права, як: право на свободу слова, думки та вільного вираження своїх поглядів та переконань, а також: своболди мітінгів та зборів, а отже він є таким, яким не відповідає основоположним конституційним правам людини та громадянина.

Зважаючи на вище викладене, прошу доручити фракції Слуга народу відкликати даний законопроект із Верховної Ради України.

Она вообще о чем? Тут про платежные карты вообще ни разу...
Даже такая есть Zalushuty tv school nazavzdi Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України. Я б создала срочно петицию, чтобы запретить эту петицию.

Государство это ОПГ с правом на насилие. Сейчас это выглядит так. Никто не запретит мфо. Это кормушка для тех, кто в ВР

"Сила" петиций сильно преувеличена. Даже грамотно написанные и собравшие голоса петиции были посланы...
А петиции на тему мфо вообще написаны не о чем и большинстве понятны только "должникам"
Хочу сказать больше: зачастую и "должникам" не понятны.

З часом мфо самі пропадуть тому що кожен 2 не віддає гроші.

Шо? Опять? :facepalm:

Всем привет!!!Ребята с каждым днём нас становится все больше и больше!И проблема у нас одна мфчмошники!!!Вот только не понимаю почему петиции на сайте призидента не набирают нужного количества голосов,я думаю что нам нужно собраться и сделать это....Заходите на официальный сайт там есть открытые петиции и голосуйте против них давайте наберём желаемые 25 тыс голосов!!!!!!Может это все таки что то изменит для нас)))))

Ну если не изменить!Тогда нужно бороться с ними каждый своим методом)
Так кожен тут і бореться своїми методами:хтось режимом ❄,хтось пише скарги всюди,хтось судиться!А Ви як боритеся?

Хуже не будет. Уже некуда. Но и для простого народа никто ничего делать не будет. Законы принимают под конкретных людей.
А для нас,законы?!..,где они?
Всем привет!!!Ребята с каждым днём нас становится все больше и больше!И проблема у нас одна мфчмошники!!!Вот только не понимаю почему петиции на сайте призидента не набирают нужного количества голосов,я думаю что нам нужно собраться и сделать это....Заходите на официальный сайт там есть открытые петиции и голосуйте против них давайте наберём желаемые 25 тыс голосов!!!!!!Может это все таки что то изменит для нас)))))
Я вже их з@€бался подписывать!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі