Ребята кому реально закрывали кредит после обращения в Нацком.

• Автор теми Автор теми I DU K VAM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 263
  • Перегляди Перегляди 20K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Как вы писали обращения в Нацкомфин что вам не только закрыли договор а заставили МФО вернуть вам деньги. Вы писал про кредит касса что они вернули деньги)))) А мне ответ от нацкома пришел просто пересчитали проценты((
Писала по той ситуации, которая у меня была на тот момент. Образец с форума, нового ничего не придумывала

Писала по той ситуации, которая у меня была на тот момент. Образец с форума, нового ничего не придумывала
Так же образец из форума. СТранно как они там работаю и выбирают какие заявки реально рассматривать а какие сливать!! Спасибо.

У каждого своя ситуация с оплатами, просрочками, пролонгациями и т.д.
Поэтому ответы разные от Нацкома.
Да и специалисты в Нацкоме тоже разные...

После обращения в нацком автоматом закрыли :еврогроши, море грошей, капуста в кармане, топ Кредит списали до тела и высчитали оттуда все пролонгации кредит касса вернула переплату и май кредит тоже.

Скиньте и мне, пожалуйста образцы писем в нацком в личку или на почту [email protected]. Заранее спасибо.

мне стали приходить с нацкома ответы : " ..Враховуючи зазначене вище, з метою захисту порушених Ваших законних прав та інтересів, а також розгляду питань, зазначених у Вашому зверненні, просимо Вас надати копії документів, які підтверджують викладену у зверненні інформацію та наявність взаємовідносин із Товариством, зокрема, але не виключно: копії договорів позики та усі додатки до них; копії квитанцій, платіжних доручень та інших платіжних документів, що підтверджують усі суми грошових коштів, фактично сплачених за умовами договорів позики (у тому числі сум грошових за тілом кредиту, відсотками, неустойки, комісій та інших платежів). " и еще " ..
Згідно з пунктом першим статті 536 Кодексу, за користування чужими грошовими коштами боржник зобов'язаний сплачувати проценти, якщо інше не встановлено договором між фізичними особами. Відповідно до статті 526 Кодексу, зобов’язання має виконуватися належним чином відповідно до умов договору та вимог цього Кодексу, інших актів цивільного законодавства, а за відсутності таких умов та вимог – відповідно до звичаїв ділового обороту або інших вимог, що звичайно ставляться. Статтею 611 Кодексу встановлено, що у разі порушення зобов'язання настають правові наслідки, встановлені договором або законом. Враховуючи статтю 624 Кодексу Кредитор має право за порушення зобов'язання встановлювати неустойку.
Відповідно до вимог встановлених статтею 625 Кодексу боржник (тобто позичальник) не звільняється від відповідальності за неможливість виконання ним грошового зобов'язання. Боржник (позичальник), який прострочив виконання грошового зобов'язання, на вимогу кредитора зобов'язаний сплатити суму боргу з урахуванням встановленого індексу інфляції за весь час прострочення, а також три проценти річних від простроченої суми, якщо інший розмір процентів не встановлений договором або законом. Згідно з частиною першою статті 525 Кодексу одностороння відмова від зобов'язання або одностороння зміна його умов не допускається, якщо інше не встановлено договором або законом. "

ВЫВОД: нацком говорит что если вам огромные проценты - сами виноваты.

Там, выше я скидывала скрин

После обращения в нацком автоматом закрыли :еврогроши, море грошей, капуста в кармане, топ Кредит списали до тела и высчитали оттуда все пролонгации кредит касса вернула переплату и май кредит тоже.
Подскажите пожалуста как туда обратится? Куда нужно звонить или писать?

Подскажите пожалуста как туда обратится? Куда нужно звонить или писать?
Зайдите на сайт нацкомфинуслуг, там вся информация. Писать просьбу или жалобу на ваше усмотрение. Образцы вы найдёте, на форуме.

на кожне мфо окремо писали?

Зайдите на сайт нацкомфинуслуг, там вся информация. Писать просьбу или жалобу на ваше усмотрение. Образцы вы найдёте, на форуме.
вам респект, а я вот читаю, что то пробую и ничего не выходит.Написал на Кашин просрочка 7м, пролонг нет, требуют 15т, Нацком написал давайте доки и т.д. ну точно ощущение что связаны, что посоветуйте дальше?

вам респект, а я вот читаю, что то пробую и ничего не выходит.Написал на Кашин просрочка 7м, пролонг нет, требуют 15т, Нацком написал давайте доки и т.д. ну точно ощущение что связаны, что посоветуйте дальше?
Я не знаю, что вам советовать, так как у меня везде были оплаты.... ((

Можно попробовать занять позицию, что у Вас нет договора, так как вы его не заключали. Но, во-первых, не знаю, что Вы уже писали в обращении в Нацком, возможно, уже признали, что он подписан, по нему получен кредит. Во-вторых, посоветовала бы запросить документы у самого кашинского, подождать срок для их ответа, потом уже повторно обращаться в Нацком, что не дали договор. Но данный вариант не проверен, тут кому как повезет.

И у меня так же с кредит кассой, тоже вернули. Много))
Добрый день,вы писали на кредит кассу в нац ком,или им на почту?
Так же вопрос,не могу найти договора так как они их удаляют,что мне писать в нац ком,не можете посоветовать?

Так же вопрос,не могу найти договора так как они их удаляют,что мне писать в нац ком,не можете посоветовать?
Пишите в нацком, указывайте хотя бы номер договора, просите чтобы проверили на наличие нарушений. Пишите сколько выплатили и тд. Писала в кредит кассу они морозились, написала в нацком и сразу пришёл ответ

Пишите в нацком, указывайте хотя бы номер договора, просите чтобы проверили на наличие нарушений. Пишите сколько выплатили и тд. Писала в кредит кассу они морозились, написала в нацком и сразу пришёл ответ
І обов'язково треба прикріплювати докази. Провірено!
Мені Нацком відповів,щоб надала всі докази:копію договора, квитанції і т.п. Я думаю,що хоча б скріншот особистого кабінету прикріпіть. Мені по Дінеро і це не допоможе, бо там вказано проплат 0, а пролонгацій зробила десь на 15000.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі