Ребята кому реально закрывали кредит после обращения в Нацком.

• Автор теми Автор теми I DU K VAM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 263
  • Перегляди Перегляди 20K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
не согласна. сслон, тело 3000, переплатила пролонгациями 13000,00, плюс половину тела закрыла. и написали мне что все ок. продолжайте платить дальше. а вот по екеш другая картина, переплатила 7000,00. тело осталось 1000,00. статус приостановили
Тогда рандомно, кому как повезет

Странно мне пришёл ответ от НацКомФин, что по кредит кассе все ок. Тело 3000, пролонгаций на 20к. Максимум что они сделали это списали процент, и не звонят.....

Еврогроши и морегрошей закрываются только в ЛК, если глянуть в УБКИ то они висят как и висели. Но это лично у меня.
Мне тоже Нацком сначала так ответил на первое обращение, я всё равно решила попробовать написать в кредиткассу о возврате переплаты, потом ещё раз в Нацком для убедительности, что я настроена решительно. Итог такой же - вернули деньги.

Мне евро воши закрили

После обращения в нацком автоматом закрыли :еврогроши, море грошей, капуста в кармане, топ Кредит списали до тела и высчитали оттуда все пролонгации кредит касса вернула переплату и май кредит тоже.
Подскажите пожалуйста как Вы к ним обращались, с жалобой или с просьбой проверить?

Мне тоже Нацком сначала так ответил на первое обращение, я всё равно решила попробовать написать в кредиткассу о возврате переплаты, потом ещё раз в Нацком для убедительности, что я настроена решительно. Итог такой же - вернули деньги.
Ок. Напишу повторно

Окей... В манивео просрочка месяц,тело 7к,пролонгаций штук десять по 3к. Имеет смысл писать в нацком?)

Окей... В манивео просрочка месяц,тело 7к,пролонгаций штук десять по 3к. Имеет смысл писать в нацком?)
Смысл писать есть всегда. В зависимости от того какой результат Вы хотите получить - соответственно, и текст обращения будет разным.

Открыт..

ПІБ
ИНН
Тел.
вул. буд. смт. р-н, обл.
Индекс

Я, ПІБ , підтверджена тиску з боку компанії

ТОВ”

Компанія ТОВ “” стверджує що кредит мені був виданий на суму ________тис. грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають близько ____тис. грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля _____ тис. грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір № (строк дії договору днів) укладений між ТОВ ” та ПІБ . Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу

"___"___________ 2020 року ПІБ
пожалуйста, сбросьте и мне образец, а то все друг другу помогают, а я у кого не попрошу совета или помощь с образцами меня игнорят, да я здесь новенький, может думают что козачек засланный но это не так. чем подтвердить я даже не знаю, кроме как скринами из своих лк на этих клятых мфо. у меня долга перед ними всеми около 130000 и в половине случаях я уже по некоторым пролонгациями погасил бы, да так, что они мне еще должны с"ки этакие.

я только начал уже нервничать по этому поводу.
спасибо огромное!!!
а скрины или договора по пролонгациям прикреплять к данному обращению?)
А писати на електронну адресу ?

После обращения в нацком автоматом закрыли :еврогроши, море грошей, капуста в кармане, топ Кредит списали до тела и высчитали оттуда все пролонгации кредит касса вернула переплату и май кредит тоже.
А як саме ви писали звернення?? Відпішіть будь ласка, ви таку надію зараз дали?
Могу, но позже. Напишите в ЛК напомните, я сейчас на работе
А можете і мені кинути?? Тільки нп пошту, бо повідомлення закриті ще(. [email protected]
не согласна. сслон, тело 3000, переплатила пролонгациями 13000,00, плюс половину тела закрыла. и написали мне что все ок. продолжайте платить дальше. а вот по екеш другая картина, переплатила 7000,00. тело осталось 1000,00. статус приостановили
А як ви писали звернення про екеш? Можети кинути, будь ласка? в мене вже переплати 15к+((((

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі