Ребята это жесть

• Автор теми Автор теми AcornVova
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 5K
УБКІ - це щось на кшталт дошки для оголошень у вашому під'їзді, в який може зайти кожен охочий і приклеїти все що завгодно, наприклад "Вася з 3 поверху дурачок", а ви такі йдете, бачите цей листочок і дописуєте "Та нє, Вася з 3 поверху не дурачок, а порядний хлопець, а от Петрик з 5 ще той хуліган:письмо:". Оскільки це просто ресурс для збору інформації, яка часто відображається некоректно, не контролюється і яку можна оскаржити. Ну якось так;)
Прийму это во внимание

Так если в суд,то прийдётся такую сумму выплачивать или дом заберут?
Никто дом не заберет. Эти все цифры это их бредовые проценты, штрафы, которые суд в первой же инстанции снесёт к чертям, оставив только тело +%

УБКІ - це щось на кшталт дошки для оголошень у вашому під'їзді, в який може зайти кожен охочий і приклеїти все що завгодно, наприклад "Вася з 3 поверху дурачок", а ви такі йдете, бачите цей листочок і дописуєте "Та нє, Вася з 3 поверху не дурачок, а порядний хлопець, а от Петрик з 5 ще той хуліган:письмо:". Оскільки це просто ресурс для збору інформації, яка часто відображається некоректно, не контролюється і яку можна оскаржити. Ну якось так;)
Но все МФО и банки именно через них смотрят кредитный рейтинг

Но все МФО и банки именно через них смотрят кредитный рейтинг
Ну вважайте, що МФО зробили вам послугу у вигляді зіпсутої кредитної історії і на довгі роки врятували вас від боргових зобов'язань по новим потенційним кредитам. Адже в кожного, кому відмовлять у новому кредиті, зросте рівень фінансової грамотності :cool:

Ну вважайте, що МФО зробили вам послугу у вигляді зіпсутої кредитної історії і на довгі роки врятували вас від боргових зобов'язань по новим потенційним кредитам. Адже в кожного, кому відмовлять у новому кредиті, зросте рівень фінансової грамотності :cool:
:smile60::yahoo:

Та хай пишуть що завгодно. То вони так розважаються. А в нас є сім'ї, діти. І хай там пишуть їх космічні цифри. Ось моя мати каже, що я зіпсувала моїм дітям майбутнє. Не дай Господь їм залісти в це лайно- кредити і страждати. Так що ми може нашим дітям ще й краще зробили.

Мені здається, Ви ще жесті не бачили, у людей борги по 400-500 тис і більше, і не паряться. Чекайте 10 років, КІ оновиться

Та хай пишуть що завгодно. То вони так розважаються. А в нас є сім'ї, діти. І хай там пишуть їх космічні цифри. Ось моя мати каже, що я зіпсувала моїм дітям майбутнє. Не дай Господь їм залісти в це лайно- кредити і страждати. Так що ми може нашим дітям ще й краще зробили.
Та пусть пишут мне пофиг, пусть развлекаються как угодно! Твоя мама права)
Мені здається, Ви ще жесті не бачили, у людей борги по 400-500 тис і більше, і не паряться. Чекайте 10 років, КІ оновиться
Я не парюсь и другим не советую. Я подожду 10лет, тогда их опять нагну

Їх можна раніше, роки через 2-3)))
И

И жили они долго и без кредитов...?
В нашій країні тільки так і треба жити :dance4: і сподіватись лише на себе

Я вообще счастлива по поводу испорченной кредитной истории. Никогда больше в их сторону не посмотрю.
Они нас нагнули , а мы их нагнули.

вы хотите сказать что КИ со временем обнуляетса ?
Именно к этому мы и видем
Я вообще счастлива по поводу испорченной кредитной истории. Никогда больше в их сторону не посмотрю.
Они нас нагнули , а мы их нагнули.
Совершенно верно:new_russian::metal: Я рад что у тебя такой позитив

Пусть пишу
Короче зашел Я на сайт УБКИ(Украинск
Короче зашел Я на сайт УБКИ(Украинский Банк Кредитных Историй, вроде так). Я был в шоке от увиденного? не думал, что у меня такой долг... хотя я наверное не удевлен.
Но суть не в том, что б вам жаловаться, ноять какой у меня большой долг как я типо страдаю и так дале... Нет этим Я хочу показать новичкам и тем к сильно переживает, что не надо унывать не надо думать о суициде и бла бла бла.
Живите, будьте счастливыми, радуйтесь каждому моменту своей жизни, думайте о хорошем... МЫ СИЛЬНЫЕ И МЫ СМОЖЕМ ВСЕ.

P.S. Пишите у кого какой долг, будем обсуждать(свои даные по кредитам я прикрепил файлом)
Скорченный вариант вот:
Разом за кредитами Загальна сума кредитів 54 259.50 грн. Загальна сума відкритих лімітів 37 159.50 грн. Загальна поточна заборгованість -290 880.75 грн. Загальна поточна прострочена заборгованість -287 280.75 грн.

Ну пусть хотят. Их влажные фантазии- это их влажные фантазии. Я Вам два миллиарда нарисую, и что? Их проблемы. Не Ваши.

Назад
Угорі