Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Цей Ху в вайбері підписаний як Биков Олександр 0933508876.цеСергій допоможіть зробить спокійну ніч лічний номер
нифига не поняла.я только понял что это для ребатнифига не поняла.
Я тоже))нифига не поняла.
Ок. Баю - баюшки - баю...допоможіть зробить спокійну ніч
СерьоЖа ніхто окрім тебе не зробить тобі спокійну ніч ... На куй тобі зарааз якийсь Биков ?Цей Ху в вайбері підписаний як Биков Олександр 0933508876.цеСергій допоможіть зробить спокійну ніч лічний номер
До-минор-соль-фа -си ?Ок. Баю - баюшки - баю...
Выключаете телефон и вуа ля.Цей Ху в вайбері підписаний як Биков Олександр 0933508876.цеСергій допоможіть зробить спокійну ніч лічний номер
Паждите ... айм соРРИ ... вечерело, пятнисо ... войдите в положение ))Спокойной ночи.
Ну ок.Паждите ... айм соРРИ ... вечерело, пятнисо ... войдите в положение ))
Какого рода помощь вам требуется?Це номер звонілки звуть Сергій представник Преміум актив .особистий номер.Я дістаю його цілий вечір.
Це,як допомогти:,,Спокійну ніч???,,Цей Ху в вайбері підписаний як Биков Олександр 0933508876.цеСергій допоможіть зробить спокійну ніч лічний номер
Ну ок.
Кстати, добрый вечер.

Вам он звонит?Це номер звонілки звуть Сергій представник Преміум актив .особистий номер.Я дістаю його цілий вечір.
Вы бы яснее желания излагали.Ничего не понятно.Цей Ху в вайбері підписаний як Биков Олександр 0933508876.цеСергій допоможіть зробить спокійну ніч лічний номер
Всю ночь?Дзвоніть діставайте
Не. Только до утра.Всю ночь?
А зачем?Дзвоніть діставайте
Дайте инструкцию, что ему говорить то.Дзвоніть діставайте