Реальный прожиточный минимум в Украине

• Автор теми Автор теми Пчёл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 2K
Ээээээ, дядька, это классные напитки!! Один на основе сыроватки, а второй просто на основе соков. Та ты шооооо, я все лето из пил))

А когда у роганского молокозавода были фермы?)
Или были?)
Мая твая нє панімай. Непереносимість лактози 🤷‍♂️

Це вже не прожитковий мінімум ,а обговорення конкретного виробника ,якась реклама 🤣
Не, бро, это не реклама вообще ни грамма!! Это просто информация о единственном, по всей видимости, хорошем производителе молочки.
Когда-то Кегичевский молокозавод делал хорошие молочные продукты. А вот в 2022 году я купил молоко, а там оказался белый осадок. И от сырковой массы мутило полдня.
Мая твая нє панімай. Непереносимість лактози 🤷‍♂️
Аааааааааааа

Не, бро, это не реклама вообще ни грамма!! Это просто информация о единственном, по всей видимости, хорошем производителе молочки.
Когда-то Кегичевский молокозавод делал хорошие молочные продукты. А вот в 2022 году я купил молоко, а там оказался белый осадок. И от сырковой массы мутило полдня.
Злагода еще норм. В 22м брали

Аааааааааааа
Не маю ні чого проти ,колись міг свіжачка прям теплого бахнути ,бабуся переціжувала і тепленького з окрайцем білого - домашнього хліба ,а зараз стрьомно ))) у нас зараз Данон ,( Простоквашино ) ,не куштував ,бо є підозра що то все штучне з порошку

Не працюйте і не купуйте, підіть жити в ліс і користуйтесь тим що дає природа безкоштовно.
Я це до того, що в мене ніхто не брав. Брали, та ще й як, того і є з кого вимагати.

А какая сейчас хорошая за считается ?)
1000$ это норм ?
Всі мої знайомі, що у наймі, отримують 12-25к грн. у місяць. А 40 отримує директор підприємства де я працюю.
Тому 1000$ це дуже хороша зарплата для найма.

IMG_20240917_044326.webp

Назад
Угорі