Реальный прожиточный минимум в Украине

• Автор теми Автор теми Пчёл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 2K
Там есть своя извращенная методика:
пальто - на 5 лет
ботинки - на 3
костюм мужской - 7 лет

Не уверен, что там включен инет и мобильная связь.

Питание - так, на 1900-2100 калорий)
Ну ,так ,а на зе енономлені гроші дачу чи шикарну машинку ...

Там есть своя извращенная методика:
пальто - на 5 лет
ботинки - на 3
костюм мужской - 7 лет

Не уверен, что там включен инет и мобильная связь.

Питание - так, на 1900-2100 калорий)
Там навіть кількість трусів і носків на рік врахована.
Інет і моб. зв*язок включений, але щось вроді 90-100грн, хз, де вони такі ціни бачили.

Я не звик скаржитись.
Але якщо бути об'єктнивним, то у нас в Україні величезна прірва між заробітком і платоспроможністю.
А якщо і лікуватись треба, то це капут.
Я не економіст, але мені здається справа тут не в війні а в жадібності

Я не звик скаржитись.
Але якщо бути об'єктнивним, то у нас в Україні величезна прірва між заробітком і платоспроможністю.
А якщо і лікуватись треба, то це капут.
Я не економіст, але мені здається справа тут не в війні а в жадібності
в західних країнах лікування набагато дорожче

Але, при цьому, чомусь там люди живуть довше і якісніше, і від хвороб менше помирають. Цікаво, правда.
тому що люди там більше заробляють)
і від хвороб менше помирають
звідки така статистика?

Але, при цьому, чомусь там люди живуть довше і якісніше, і від хвороб менше помирають. Цікаво, правда.
Лікування там дійсно не дешеве,особливо стоматологія.Дешевше приїхати в Україну.Чому менше помирають,бо МОЗ дбає про людей і велике значення вони приділяють вакцинації,яка є безкоштовною.Наш календар щеплень скучненький і включає основні хвороби.Ті вакцини,які ми купуємо(вітрянка,менінгокок,превенара ,впч,і тд...),там безкоштовні.І люди вакцинують своїх дітей всіма вакцинами,які пропонує поліклініка,або мама йде в лікарню і говорить Я хочу вакцину від того,того і того,підготуйте на такі числа.В нашій країні збільшується кількість батьків,які навіть основні вакцини не роблять.Так само вони ходять до приватних лікарів,бо черга до державного 2 місяці.Ну а про якість харчування,я не буду розповідати.Нашим технологіям ще ого і ого....

Лікування там дійсно не дешеве,особливо стоматологія.Дешевше приїхати в Україну.Чому менше помирають,бо МОЗ дбає про людей і велике значення вони приділяють вакцинації,яка є безкоштовною.Наш календар щеплень скучненький і включає основні хвороби.Ті вакцини,які ми купуємо(вітрянка,менінгокок,превенара ,впч,і тд...),там безкоштовні.І люди вакцинують своїх дітей всіма вакцинами,які пропонує поліклініка,або мама йде в лікарню і говорить Я хочу вакцину від того,того і того,підготуйте на такі числа.В нашій країні збільшується кількість батьків,які навіть основні вакцини не роблять.Так само вони ходять до приватних лікарів,бо черга до державного 2 місяці.Ну а про якість харчування,я не буду розповідати.Нашим технологіям ще ого і ого....
Я про це знаю, родичі живуть в Німеччині, та й мама їздила туди лікуватися. Я про те, що наша ніби-то дешева і навіть офіційно безкоштовна медицина в глибокій дупі. Так, МРТ в тій же Німеччині вартує в 10 раз дорожче, 800 баксів, але при нормальній страховці, лікарняна каса компенсує ці кошти і навіть по багато чого по стоматології. Ну і планові періодичні перевірки здоров*я, та й загальний рівень, що лікарів, що оснащення значно вищий.
Особисто я готовий би терпіти усі негативні нюанси західної медицини, при тому рівні життя, що в них.

Доброго ранку, хоча це ще питання доволі спірне😅. Якщо двоє малих дітей то треба тисяч 25-30 і то не завжди вистачають. Бо медикам щастить як то кажуть🤝 в моєму випадку обоє мають якісь моменти зі здоров'ям. Плюс список від чоловіка якого забрали. Може не до місця, але пздт що у армії ах***** забезпечення. Дуже, якшо видали хоч один комплект форми і взуття то це вже ого як багато

А какая сейчас хорошая за считается ?)
1000$ это норм ?
Щоб не вибирати, чи заплатити комунальні послуги, чи купити їсти, чи оплатити лікування зуба(якщо щось важливіше, тут уже просити гроші по світу потрібно).
А щоб на все хватало і четверту частину можна було на "білий день" відкласти.
Щоб по потребі, гроші не по банкам і МФО брати, а залізти в тумбочку і позичити в себе.

А какая сейчас хорошая за считается ?)
1000$ это норм ?
Треба інші вхідні дані. Велике/мале місто чи село? Своє житло чи ні? Одна людина чи сім*я, і скільки тоді дітей та якого віку і т.д.

Треба інші вхідні дані. Велике/мале місто чи село? Своє житло чи ні? Одна людина чи сім*я, і скільки тоді дітей та якого віку і т.д.
Велике
1200$
Жена в декрете, квартира в месяц выходит 250$
Остаётся 950, но живу от зп до ЗП
Хочется откладывать конечно, но пока не получалось..
Мне интересно вообще какие сейчас у нас ЗП по стране

Велике
1200$
Жена в декрете, квартира в месяц выходит 250$
Остаётся 950, но живу от зп до ЗП
Хочется откладывать конечно, но пока не получалось..
Мне интересно вообще какие сейчас у нас ЗП по стране
Средняя в районе 18000 гривен но я массу людей знаю кто зарабатывает меньше

Назад
Угорі