Реально или очередной 3,14здешь?

• Автор теми Автор теми Malinka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 5K
  • Теґи Теґи
    creditplus мфо
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Александра333, мені вже звонили і в вайбері розсилку робили. Нічого жива і цілісінька, правда не приємно но що поробиш. Директор поліцію визвав написали заяву, а всі решта відразу сказали що шахраі. Мене навіть посадити грозились без суда на 3 роки, так як сказала то приіжайте хоч відпочину. Мені відповіли що до психіатра потрібно, вже мене не чіпають так як не ведусь на іхні погрози

Александра333, мені вже звонили і в вайбері розсилку робили. Нічого жива і цілісінька, правда не приємно но що поробиш. Директор поліцію визвав написали заяву, а всі решта відразу сказали що шахраі. Мене навіть посадити грозились без суда на 3 роки, так як сказала то приіжайте хоч відпочину. Мені відповіли що до психіатра потрібно, вже мене не чіпають так як не ведусь на іхні погрози

Треба було спитати чи вони ще грошенят не підкинуть на похід до психіатра)))

ВаЛиКо, та потім сказали, що мені вже нічого і ніхто не допоможе. Але найцікавіше те що він вступорі був коли сказала щоб приіхали і посадили хоч завтра. Почали відразу роботою лякати, а мені вже байдуже так як всеодно хотіла звільнятись. Ось вже тиждень мовчат після цього
Просилась до них на роботу, то відповіли, що там такі не потрібні((

Monax, это ж от алекса

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі