Реально подати в електронний суд на колекторів?

• Автор теми Автор теми Sjxsjb15
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 928
Може якби моральна шкода була не 100000 грн а десь 10 і більше доказів рішення суду було інакшим.
Так вот как раз с доказательствами и проблема. Как можно доказать, что голос в трубке с номера, который никому не принадлежит - сотрудник банк, МФО или калошараги?

Так вот как раз с доказательствами и проблема. Как можно доказать, что голос в трубке с номера, который никому не принадлежит - сотрудник банк, МФО или калошар
Тут думать нужно но вообще реально

Може якби моральна шкода була не 100000 грн а десь 10 і більше доказів рішення суду було інакшим.
Моральный ущерб штука непонятная. Когда я была студенткой. Я и ещё две девочки снимали квартиру, нас ограбили. Одна с девочек подала на моральный ущерб, ей отказали. Причина отказа - недостаточно доказательств. Нужно очень постараться, чтобы выбить за моральный ущерб.
Деньги нам заплатили за порчу вещей, ну и за вещи которые так и не были найдены.
P.S. Эти д*билы даже трусы наши украли

Надо еще доказать что они вам навредили, а там не докажете толком ничего. Почитайте отписки нацбанка на обращение. Тут в уголовных делах хрен чего добьешься, а в делах по мфо так подавно. Дырку от бублика разве что.

Моральный ущерб штука непонятная. Когда я была студенткой. Я и ещё две девочки снимали квартиру, нас ограбили. Одна с девочек подала на моральный ущерб, ей отказали. Причина отказа - недостаточно доказательств. Нужно очень постараться, чтобы выбить за моральный ущерб.
Деньги нам заплатили за порчу вещей, ну и за вещи которые так и не были найдены.
P.S. Эти д*билы даже трусы наши украли))
Ну ,так то були наявні докази і сліди злочину

Ну ,так то були наявні докази і сліди злочину
Были, но не было доказательств, что они причинили ей моральный вред.
Нас дома не было на тот момент. Когда вы пришли домой, то в квартире всё было перевёрнуто. Они открыли газ, сорвали краны, ну и оставили открытым балкон, через который они залезли. Мы жили на первом этаже. Благодаря воде и открытом балконе, квартира не рванула.

Были, но не было доказательств, что они причинили ей моральный вред.
Нас дома не было на тот момент. Когда вы пришли домой, то в квартире всё было перевёрнуто. Они открыли газ, сорвали краны, ну и оставили открытым балкон, через который они залезли. Мы жили на первом этаже. Благодаря воде и открытом балконе, квартира не рванула.
Ну погодся ,це наявний кримінал

Такоє. Простіше було б знайти дзвонарів і завдати їм моральної шкоди. Знайти їх не так і важко як здається. За 100$ знаючі люди знайдуть.

З судом вже важче.
Наприклад, внаслідок дзвінків Ваше здоров'я погіршилось. Ви звертались до психолога і це задокументовано. Крім того було загострення хронічних хвороб. І через їх дзвінки Вас звільнили з роботи. Впринципі можна це перевести в грошову форму порахувавши суму в чеках.

Але... Вам телефонували і ввічливо спілкувались. Цікавились в чому проблема і шукали спільний вихід з ситуації. Хто саме говорив грубо - невідомо, бо то не їх номер. Ваші хронічні хвороби загострились через зміну погоди і спосіб життя, адже Вас звільнили. В трудовій точно не напишуть що звільнили через дзвінки...
Тому... Коли сплатите борг?

Стосовно подачі в суд першому. Бачив такі позови. Було цікаво. Захист їх любив... Але шарага подавала зустрічний про стягнення заборгованості. І вигравала суд.

Наприклад, внаслідок дзвінків Ваше здоров'я погіршилось. Ви звертались до психолога і це задокументовано.
порівняно з чим погіршилось?
тобто треба постійно робити обстеження : ) щоб була прив'язка до попереднього стану

Такоє. Простіше було б знайти дзвонарів і завдати їм моральної шкоди. Знайти їх не так і важко як здається. За 100$ знаючі люди знайдуть.
Краще фізичної ,щоб з місяців три - чотири не те що балакати не зміг а сьорбав супчик через трубочку

Назад
Угорі