Конкурс Раздам 10 Premium-аккаунтов

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
На приз не претендую, так как была подписана давно Оксана Гривина, а лайк и комент всегда приятно оставить лишний раз)

ВаЛиКо, ты резидент форума, это ж звучит как Президент, чем ты недоволен?
1626813119246.webp

Да, а то я реальним ім'ям підписаний)))
Мне кажется в ютьюб большинство пользователей под реальным именем, потому что многие регистрировались автоматом через гугл аккаунт.

Muse, та я оце подумав і вирішив не паритись)))) але і прикольних ніків в ютубі дофіга і трохи. Мене найбільше випер нік "Качур, який бачив деяке лайно"))))

Muse, та я оце подумав і вирішив не паритись)))) але і прикольних ніків в ютубі дофіга і трохи. Мене найбільше випер нік "Качур, який бачив деяке лайно"))))
То мабуть наша людина))) Ми всі тут качури і качки, які бачили деяке лайно?

То мабуть наша людина))) Ми всі тут качури і качки, які бачили деяке лайно?
Думаю, коли візьму новий телефон, то максимально ресетнусь. Новий стартовий, нові пошти, нові прикольні ніки. З чистої сторінки , так би мовити)))

Думаю, коли візьму новий телефон, то максимально ресетнусь. Новий стартовий, нові пошти, нові прикольні ніки. З чистої сторінки , так би мовити)))
Я зі своїм живу вже більш як 20 років.Старі знайомі інакше і не називають)))

Тарас Бульба камінням не бавився
Ты про Тараса, Фух гора с плеч...
Я зі своїм живу вже більш як 20 років.Старі знайомі інакше і не називають)))
А я как хамелеон меняю ники, фамилии, имена. Тина Веласкес переименовал ась с реального аккаунт а. Тина ко мне прилипло, меня так китайцы называют. Видите ли им моё имя слишком длинное.

Я не надеюсь выиграть, но ради прозьбы админа подписался. Кстати канал агоннь, а чем чёрт не шутит, может и выграю, хотя ХЗ зачем мне примемиум)) Домашний тел в урну)) вахаххаха. Только так)
AntiShow TV

AntiShow TV

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Схожі теми

Назад
Угорі