Разблокировка карты звонком в банк

• Автор теми Автор теми ОльгаАдлер
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 1K
Фух) але я вже не пам'ятаю, що писала в анкетах, але думаю, що це не впливає на те, чи це на благо сімї чи ні)
Фух) але я вже не пам'ятаю, що писала в анкетах, але думаю, що це не впливає на те, чи це на благо сімї чи ні)
Вірно?

Вірно?
Просто, когда они брались, я замужем еще не была. Мне главное, что бы отца не трогали, но как я поняла, на благо семьи, это считается супруга и супруг?
іншим разом)))

Відповідно до ст. 60 СК майно, набуте подружжям за час шлюбу, належить дружині та чоловікові на праві спільної сумісної власності незалежно від того, що один з них не мав з поважної причини (навчання, ведення домашнього господарства, догляд за дітьми, хвороба тощо) самостійного заробітку (доходу). Вважається, що кожна річ, набута за час шлюбу, крім речей індивідуального користування, є об`єктом права спільної сумісної власності подружжя.

Згідно ч. 3 ст. 61 СК якщо одним із подружжя укладено договір в інтересах сім`ї, то гроші, інше майно, в тому числі гонорар, виграш, які були одержані за цим договором, є об`єктом права спільної сумісної власності подружжя.

Частиною четвертою статті 65 СК передбачено, що договір, укладений одним із подружжя в інтересах сім`ї, створює обов`язки для другого з подружжя, якщо майно, одержане за договором, використане в інтересах сім`ї.
А, все зрозуміло, це типу стосується лише подружжя?

Останнє редагування:

Вірно?

Просто, когда они брались, я замужем еще не была. Мне главное, что бы отца не трогали, но как я поняла, на благо семьи, это считается супруга и супруг?

А, все зрозуміло, це типу стосується лише подружжя?
Ну ,на скільки готові поділитись з половинкою ,,,і на скільки він Вас підтримує ,чи знає правду ?)))

Жаль ,слабак ,значить не достойний ,мене терплять))))
Меня тоже терпел, до суда. И я подумала, что если человек ссыться при мелках проблемах, то что дальше?
Жаль ,слабак ,значить не достойний ,мене терплять))))
Мне главное, что б отца не дергали. Но как я понял, этот закон не касается родителей?
Меня тоже терпел, до суда. И я подумала, что если человек ссыться при мелках проблемах, то что дальше?

Мне главное, что б отца не дергали. Но как я понял, этот закон не касается родителей?
Еще раз извините за глупые вопросы, вроде бы давно тут, а местами накатывает(

Назад
Угорі