Райффайзен продал Ел. Ен. Груп

• Автор теми Автор теми Abramenko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 890

Abramenko

Форумчанин
Дописи
216
Реакції
307
Бали
1443
Abramenko не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть хтось чув про них? Що від них чекати? Тіло було 15тис. Не платила 3 місяці, а вони продали хто зна кому..

Підскажіть хтось чув про них? Що від них чекати? Тіло було 15тис. Не платила 3 місяці, а вони продали хто зна кому..
Вмене теж є Аваль Картка І кредит тільки звінки що продадуть А кому продають?
Не почитав зверху вибачте. Поки мене не продали не були сильно агресивні так посередньо

Вмене теж є Аваль Картка І кредит тільки звінки що продадуть А кому продають?

Не почитав зверху вибачте. Поки мене не продали не були сильно агресивні так посередньо
Та я якщо чесн не чекала від них такого, брала кредити у них частенько і закривала, а тут за 3 місяці несплати взяли і продали, що далі буде не знаю, бо не чула про таких

Та я якщо чесн не чекала від них такого, брала кредити у них частенько і закривала, а тут за 3 місяці несплати взяли і продали, що далі буде не знаю, бо не чула про таких
Я теж не чув а які у вас суми великі умене 18 і 10 тис

Тоже туда продали. Садите есть какие-то новости от них. А триодей в полном неведении
Тоже туда продали. Скажите есть какие-то новости от них. А то в полном неведении

Назад
Угорі