Рахунок для видаткових операцій

• Автор теми Автор теми NastasiaFox
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 128

NastasiaFox

Форумчанин
Дописи
67
Реакції
14
Бали
3565
NastasiaFox не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, можливо вже були такі питання, але хочу дізнатися трохи більше для себе. Подала заяву на визначення рахунку для видаткових операцій, відправила новою поштою, виконавець отримала заяву ще у середу. Поки тиша, але читала, що на це все потрібно дві доби. Тому чекаю. Подавала заяву на визначення рахунку в Ощадбанку. Підкажіть, будь ласка, хто стикався з такою ситуацією, через який приблизно час може бути частково знято арешт? І як потім в майбутньому користуватися цими двома мінімальними зарплатами у цьому бану? Ощадбанк завжди трохи "веселий", тому й питаю. Зняття тільки у касі чи можна спокійно оплачувати покупки через банкінг та таке інше?

В Ощадні, тільки зняття готівки в касі в сумі 2-х мінімальних. У Вас звичайне виконавче провадження чи після рішення суду?

Доброго дня, можливо вже були такі питання, але хочу дізнатися трохи більше для себе. Подала заяву на визначення рахунку для видаткових операцій, відправила новою поштою, виконавець отримала заяву ще у середу. Поки тиша, але читала, що на це все потрібно дві доби. Тому чекаю. Подавала заяву на визначення рахунку в Ощадбанку. Підкажіть, будь ласка, хто стикався з такою ситуацією, через який приблизно час може бути частково знято арешт? І як потім в майбутньому користуватися цими двома мінімальними зарплатами у цьому бану? Ощадбанк завжди трохи "веселий", тому й питаю. Зняття тільки у касі чи можна спокійно оплачувати покупки через банкінг та таке інше?
Вітаю. Не реклама, але в Монобанку можна користуватись карткою повноцінно

Останнє редагування:
Вітаю. Не реклама, але в Монобанку можна користуватись карткою повноцінно
Та в мене заробітна плата на Ощадбанк приходить, в тому то й проблема

В Ощадні, тільки зняття готівки в касі в сумі 2-х мінімальних. У Вас звичайне виконавче провадження чи після рішення суду?
Після суду. Було вже одне провадження з блоком рахунку. Хоча тоді виконавець спочатку не блокувала, а відправила 20 % від зп і тільки коли півроку нічого не отримувала, бо я довго сиділа у простої, а потім за свій рахунок, заблокувала. Тоді я спокійно виплатила та й все, бо ще був дохід. А зараз ситуація трохи важче. В ліміт

Останнє редагування:
Назад
Угорі