Раджу гарного логопеда

• Автор теми Автор теми Жанна Ткаченко
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 279
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
Жанна Ткаченко не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Раджу логопеда Ігоря Бурму. Заняття проходять цікаво, я сама спостерігаю, як моя дитина із задоволенням відвідує ці уроки. Тішить, що Ігор Бурма вміє знайти підхід до кожної дитини. Для мене як для мами це дуже важливо, щоб із дитиною займалися із задоволенням.

Раджу логопеда Ігоря Бурму. Заняття проходять цікаво, я сама спостерігаю, як моя дитина із задоволенням відвідує ці уроки. Тішить, що Ігор Бурма вміє знайти підхід до кожної дитини. Для мене як для мами це дуже важливо, щоб із дитиною займалися із задоволенням.
Ви трішки форумом помилились :sarcastic:
Хоча... може підвальні гарнітурщікі вас прочитають і звернуться.
Бо деколи таке відчуття що вони з мєух в роті говорять ))

Лично я занимался с логопедом занимался а букву "р" так и не выговариваю!как по мне шарамыги эти логопеды....

Жанна Ткаченко, спасибо, что заглянули к нам на форум должников по кредитам в МФО и банках с рекламой логопеда.
Хотя, все естественно. Многим звонилка он требуется. По сему тему оставлю.

Назад
Угорі