Питання юристам. Вказувати точні дані?

• Автор теми Автор теми Yulja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K

Yulja

Форумчанин
Дописи
374
Реакції
89
Бали
1825
Yulja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір,цікавить наступне питання:я оформляють офіційно на роботу,робота держвана.при заповненні анкети,є пункт,про стягнення коштів,(з мене з зарплати стягується 20%)це рішення суду,і пункт про притягнення до судової відповідальності.вказувати точні дані????

Про що питають, про те й пишіть
Це вважається притягнення до судової відповідальності? питання про стягнення 20%,від зарплати?
Post automatically merged:

Yulja, ти перейшла в iншу школу?
Да...ще добавилась одна

Yulja, ти перейшла в iншу школу?
І незнаю,як писати в анкеті ((((

Не дивне,це посада вчитель
Це обов'язкові дані. В освітніх кулуарах нічого не втримається в таємниці. Якщо не вкажете - буде гам. Вам немає чого соромитися. Ви нікого не вбили і не пограбували. Сміливо вказуйте тай потому. Якщо директорка почне чіплятися - то таки Ваше щастя. Це буде свідчити про її чи може його ставлення до людей. Воно треба? Хоча ось пошукала по питанню інформацію. Люди пишуть, що до кримінальної відповідальності не притягався (не притягалася). Бо саме це мається на увазі у даній графі. Але щоб уникнути можливих непорозумінь, не пишеться так чи ні. а "до кримінальної не притягався".

Останнє редагування:
Yulja, там точно судової відповідальності? Может админ и уголовной?

Це обов'язкові дані. В освітніх кулуарах нічого не втримається в таємниці. Якщо не вкажете - буде гам. Вам немає чого соромитися. Ви нікого не вбили і не пограбували. Сміливо вказуйте тай потому. Якщо директорка почне чіплятися - то таки Ваше щастя. Це буде свідчити про її чи може його ставлення до людей. Воно треба?
Дякую.....

Yulja, там точно судової відповідальності? Может админ и уголовной?
Точно судової відповідальності

20% с зп это не ответственность, а исполнение решения суда в гражданском деле

Це вважається притягнення до судової відповідальності?
Це неправильне формулювання. Відповідальність буває юридична, які поділяєтсья в свою чергу на кримінальну, адмін та інш. Очевидно мається на увазі саме кримінал, бо ваші адміністративні і цивільні справи нафік нікому не треба.
Короче, я в таких завжди ставив "ні".

Це неправильне формулювання. Відповідальність буває юридична, які поділяєтсья в свою чергу на кримінальну, адмін та інш. Очевидно мається на увазі саме кримінал, бо ваші адміністративні і цивільні справи нафік нікому не треба.
Админ тоже из этой оперы и должны указываться. Гражданские дела не указываются

Тобто до судової відповідальності не притягувалась, так?
Да, не привлекались

Ну то тоді ясно,а як тоді за 20% від зарплати.....це не судова відповідальності

Админ тоже из этой оперы и должны указываться. Гражданские дела не указываются

Да, не привлекались
Пробачте,ще раз перепитаю(можливо спокійно писати що ні(при тому що в графі про стягнення писати,про 20% з зарплати у виконавчу

Дякую.....

Точно судової відповідальності
Я трохи доповнила. Люди пишуть що до кримінальної відповідальності не притягалися. Таким чином уникають однозначної відповіді так чи ні. Для освітянина важлива відсутність саме кримінальної відповідальності. Якщо виникнуть питання, то звинуватити у приховуванні не зможуть.

Назад
Угорі