Питання стосовну шантажу Crypsee або Біт Кепітал

• Автор теми Автор теми OlegKyiv
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K

OlegKyiv

Читач
Дописи
11
Реакції
2
Бали
3
OlegKyiv не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Мені дуже потрібна ваша допомога. Хтось знає, що це може бути? Сьогодні вранці в Телеграмі почали надходити повідомлення від якихось людей, мовляв, я нібито не сплачую кредит, всі про це дізнаються, починають шантажувати і вимагають оплатити тисячу доларів. Навіть прикріпили фото з соц мережі.

Я розумію, що так працюють компанії BitCapital і Крипсі. У мене, наприклад, є кредит у Крипсі, але він був відкритий лише тиждень тому. Сьогодні треба сплатити BitCapital, але я планую зробити пролонгацію. Там все добре, в просрочку не влажу. Вони не мають права так звертатися з самого ранку, тим більше, у мене немає жодних прострочок.

Я зовсім не розумію, хто це і що це. Чи не могли б ви мені допомогти? Я просто намагаюся зрозуміти, хто так зі мною спілкується і що це за ситуація. Мамі теж дзвонили. Погрожували написати друзям. І знаєте ще що, хочуть взломати Телеграм)

Можливо, існують ще якісь інші компанії, окрім Крипсі та BitCapital, які можуть так вимагати та писати мені? Дуже агресивно

Буду дуже вдячний/вдячна, якщо хтось, хто розбирається, допоможе роз’яснити цю ситуацію. Я розумію, що мені можуть писати таке, якщо у мене є прострочки, але їх немає. Чому ж тоді мені так агресивно і настійливо пишуть, спілкуючись у стилі BitCapital і Крипсі, але без будь-яких прострочок? У чому справа? Я веду себе спокійно але просто не розумію чому так пишуть, я думаю що просто шахраї які вимагають кошти через базу Біт Кепіталу

Можливо, існують ще якісь інші компанії, окрім Крипсі та BitCapital, які можуть так вимагати та писати мені? Дуже агресивно
Є-гроші, наприклад
Але така поведінка більш притаманна криптопозикам.Буду дуже
Буду дуже вдячний/вдячна
:питання:
настійливо пишуть, спілкуючись у стилі BitCapital і Крипсі, але без будь-яких прострочок?
Може переймаються, щоб не почалисі протермінування)

Є-гроші, наприклад
Але така поведінка більш притаманна криптопозикам.Буду дуже

:питання:

Може переймаються, щоб не почалисі протермінування)
Дякую за відповідь! Є гроші вже закриті, Біт Капітал сьогодні останній день до сплати але я вже домовився за пролонгацію. Все добре. Я розумію що можуть так писати в такому тоні тільки вони. Дуже дивно.

Може це дійсно так Біт Капітал працює? У когось таке було що в такому тоні вже писали до просрочки? Якщо так то все зрозуміло

Доброго дня! Мені дуже потрібна ваша допомога. Хтось знає, що це може бути? Сьогодні вранці в Телеграмі почали надходити повідомлення від якихось людей, мовляв, я нібито не сплачую кредит, всі про це дізнаються, починають шантажувати і вимагають оплатити тисячу доларів. Навіть прикріпили фото з соц мережі.

Я розумію, що так працюють компанії BitCapital і Крипсі. У мене, наприклад, є кредит у Крипсі, але він був відкритий лише тиждень тому. Сьогодні треба сплатити BitCapital, але я планую зробити пролонгацію. Там все добре, в просрочку не влажу. Вони не мають права так звертатися з самого ранку, тим більше, у мене немає жодних прострочок.

Я зовсім не розумію, хто це і що це. Чи не могли б ви мені допомогти? Я просто намагаюся зрозуміти, хто так зі мною спілкується і що це за ситуація. Мамі теж дзвонили. Погрожували написати друзям. І знаєте ще що, хочуть взломати Телеграм)

Буду дуже вдячний/вдячна, якщо хтось, хто розбирається, допоможе роз’яснити цю ситуацію. Я розумію, що мені можуть писати таке, якщо у мене є прострочки, але їх немає. Чому ж тоді мені так агресивно і настійливо пишуть, спілкуючись у стилі BitCapital і Крипсі, але без будь-яких прострочок? У чому справа? Я веду себе спокійно але просто не розумію чому так пишуть, я думаю що просто шахраї які вимагають кошти через базу Біт Кепіталу
У Вас немає більше кредитів ніде окрім криптунів?

Це таке перший раз, Кріпси та БітКепітал так можуть робити я знаю, але на этапі просрочки)

1. Кредиткасса
  2. Monto - Кредит Капітал
  3. ClickCredit - ЄАПБ
  4. LimonCredit
  5. TrebaCredit
  6. Finsfera
  7. Amigo - Кредит Капітал
  8. SunCredit - ЄАПБ
  9. ClyCredit
  10. FinX Юніт Капітал
  11. MyCredit - ЄАПБ
  12. Procent
  13. Credisend - Кредит Кап
  14. Finbar - Кредит Кап
  15. AvansCredit - Кредит Кап
  16. Топ1 - Технофінанс
  17. ШвидкоГроши
  18. AlexCredit
  19. LoviLave
  20. Cashpoint

От список, Дякую! Треба розібратися, потроху кредити закриваю, але таке хамство перший раз окрім Кріпси та Біт Кепітал

Як ми можемо дати відповідь на це питання, не маючи інформації про ваші кредити?)
Дав список вище, Дякую за допомогу🙏🏻

OlegKyiv, і ніде немає протермінувань?

Оці можуть також
Протермінування у кожному, але хто так пише? Я знаю що так ніхто не спілкується окрім крипти. А на питання що за компанія мені відповідь не дають

Lovi Lave можуть так погрожувати? Мені сказали що я їм винен десь 500$

Вони навіть не представились:)

І також почали на номер приходити всякі коди по типу Volia, Lifesell, Ukrgasbank, Kyivstar

Протермінування у кожному, але хто так пише? Я знаю що так ніхто не спілкується окрім крипти. А на питання що за компанія мені відповідь не дають

Lovi Lave можуть так погрожувати? Мені сказали що я їм винен десь 500$

Вони навіть не представились:)

І також почали на номер приходити всякі коди по типу Volia, Lifesell, Ukrgasbank, Kyivstar
Мені таке технофінанс робили

Мені таке технофінанс робили
Оооо, дуже дякую! Я думаю це вони. Я не заплатив по реструктуризації. І мені менеджер писала, це був Топ 1, і сума там як раз така ж

Вони теж так шантажують якщо не платити вчасно? Це перший раз, у менеджера запитав це ви мені пишете вона говорить ні)

Навіть прислали що зроблять благодійний фонд і всім розішлють)

І дуже агресивно написали матері

Так себе веде ТехноФінанс якщо довго не сплачувати?

Оооо, дуже дякую! Я думаю це вони. Я не заплатив по реструктуризації. І мені менеджер писала, це був Топ 1, і сума там як раз така ж

Вони теж так шантажують якщо не платити вчасно? Це перший раз, у менеджера запитав це ви мені пишете вона говорить ні)

Навіть прислали що зроблять благодійний фонд і всім розішлють)

І дуже агресивно написали матері

Так себе веде ТехноФінанс якщо довго не сплачувати?
Ну ставили бомбери і з фейк аккаунтів погрози писали, потім припинили

Вони припиняють якщо ігнорувати? Матері подзвонили один раз

Але мені погрожували в стилі БітКапітал, дуже агресивно

Ну ставили бомбери і з фейк аккаунтів погрози писали, потім припинили
Сподіваюсь припинять

Вони припиняють якщо ігнорувати? Матері подзвонили один раз

Але мені погрожували в стилі БітКапітал, дуже агресивно

Сподіваюсь припинять
Та затихли вже дуже давно коли поговорим з ними

Та затихли вже дуже давно коли поговорим з ними
Я просто не знав що ТехноФінанс можуть так хамити та погрожувати, та ще й бачу питалися взламати телеграм:)Я думав ніхто так не спілкується окрім Біткапіталу😅

Я просто не знав що ТехноФінанс можуть так хамити та погрожувати, та ще й бачу питалися взламати телеграм:)Я думав ніхто так не спілкується окрім Біткапіталу😅
Ну вони смішні
Спочатку пишуть з лівого аккаунту погрози , точну суму боргу яку сплатити треба, потім пишуть з основних вже ввічливо спілкуються, кажуть це не ми, це не ми)

Ну вони смішні
Спочатку пишуть з лівого аккаунту погрози , точну суму боргу яку сплатити треба, потім пишуть з основних вже ввічливо спілкуються, кажуть це не ми, це не ми)
Мені з лівих аккаунтів тільки погрози, навіть на питання яка компанія не відповіли. Так написали мені і мамі, Спілкуюсь з менеджером вона нічого не знає. Вона ж і не скажу що це ми?😅

Вони максимум що зроблять це з лівих аккаунтів напишуть?

Останнє редагування:
Назад
Угорі