Питання про блокування дзвінків МФО для Айфон

Wolodymyrrr11

Форумчанин
Дописи
75
Реакції
16
Бали
2565
Wolodymyrrr11 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Порадьте будьласка яка на Афйоні має бути функція для блокування, "стишування" дзвінків чи повне блокування невідомих?
Наскільки вона ефективна? Мене цікавить що побачить родич або я (якщо у себе заблокую) якщо налаштування скинуть дзвінок МФО. Буде "пропущений" у Нещодавніх? Чи і Нещодавні будуть не показувати нічого?
Пробував на айфон ставити програму але передумав, там складно, поки не розібрався як налаштувати

В настройках: приложения-телефон-заглушение неизвестных. Показывает как пропущенный звонок

Порадьте будьласка яка на Афйоні має бути функція для блокування, "стишування" дзвінків чи повне блокування невідомих?
Наскільки вона ефективна? Мене цікавить що побачить родич або я (якщо у себе заблокую) якщо налаштування скинуть дзвінок МФО. Буде "пропущений" у Нещодавніх? Чи і Нещодавні будуть не показувати нічого?
Пробував на айфон ставити програму але передумав, там складно, поки не розібрався як налаштувати
Поставте собі режим «не турбувати», щоб вам могли тільки контакти додзвонитися. Там в налаштуваннях можна вибрати
І стишування невідомих також
Але в нещодавних вони все одно будуть

Поставте собі режим «не турбувати», щоб вам могли тільки контакти додзвонитися. Там в налаштуваннях можна вибрати
І стишування невідомих також
Але в нещодавних вони все одно будуть
Дякую
А щоби не було і нещодавніх, потрібно налаштовувати Truecaller або аналог?

Поставив на телефон обидва + функцію відключення сповіщень на головному екрані, тепер все те саме родичам поставлю
В телеграмі поставив щоби не не телефонували невідомі, вайбер те саме
Має спрацювати
У мене стоїть трукал, але все одно є нещодавні
А скажіть
це правда що в останні місяці дзвінки 3 особам зменшились? я читаю тут людей і вони кажуть що дзвонили раза три в місяць мамі і це без Трукаллера
Може судова система Україні прижала МФО трохи?

Назад
Угорі