Питання по виконавчому по оплаті

• Автор теми Автор теми YurikYurkovich
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 580
Так платив за неї в районі 100 грн

І потім надсилав виконавцю

І лист на зняття на 2 мінімалки
Ну про що Ви попросили, те виконавець і зробив, треба було писати про повне зняття, а не розблокування 2 мін зп
Надішліть її ще раз, тепер із заявою про зняття арешту з зарплатного рахунку

Ну про що Ви попросили, те виконавець і зробив, треба було писати про повне зняття, а не розблокування 2 мін зп
Є у Вас зразок заяви?

Там в довільній формі
Можете скинути мені в лс довідку, я подивлюсь чи це така, як потрібно і пошукаю зразок
Довідку яку?

Там в довільній формі
Можете скинути мені в лс довідку, я подивлюсь чи це така, як потрібно і пошукаю зразок
Якщо з банку, то я виконавцю її скидав ще в червні 25 року, тому в мене її немає

Довідку яку?

Якщо з банку, то я виконавцю її скидав ще в червні 25 року, тому в мене її немає
З банку про те, що Ваш рахунок зарплатний, ще бажано виписку отримати, де не буде надходжень окрім зп
Ви паперовий оригінал відправили?

З банку про те, що Ваш рахунок зарплатний, ще бажано виписку отримати, де не буде надходжень окрім зп
Так

Так він не сплачений
То що ви тоді хочете як воно не сплачене?

В мене надходження тільки зарплата, більше немає ніяких, ні кредиток нічого

А як же тоді будуть знімати кошти по ВП?
В мене так було . Я пришла в банк ощад тоже сказала что мне нудная справка что на это счет я получаю зп ,они мне ее выдали я отправила исполнителя ! На второй день с карты сняли блокировку,а деньги в счет ВП они из зарплаты забирали бухгалтера им сразу ее переводили на счет ,я работала официально. Они и так выясняют где вы работаете и направляют туда лист на стягнення грошей з за

Ты где так наблатыкалась?

Назад
Угорі