Питання по виконавчому по оплаті

• Автор теми Автор теми YurikYurkovich
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 347

YurikYurkovich

Форумчанин
Дописи
52
Реакції
11
Бали
8
YurikYurkovich не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора таке питання, маю 3 виконавчих одне вже закрите, кожен місяць знімають певний відсоток з зарплати, прийшло тільки що таке повідомлення від банку , прикріплюю скрін, що це означає?

Вкладення

• Screenshot_20260128_190711_Viber.webp
    Screenshot_20260128_190711_Viber.webp
    39.4 Кб · Перегляди: 6
Доброго вечора таке питання, маю 3 виконавчих одне вже закрите, кожен місяць знімають певний відсоток з зарплати, прийшло тільки що таке повідомлення від банку , прикріплюю скрін, що це означає?
Що виконавець направив в банк платіжну вимогу, відповідно до якої списали кошти в рахунок погашення заборгованості по вп

Що виконавець направив в банк платіжну вимогу, відповідно до якої списали кошти в рахунок погашення заборгованості по вп
То він і так на початку місяця списав в мене около 4000

А якщо виконавче повернуто стягувачу. Арешти не зняті. То при відкритті нового рахунку в банку він в блок піде?

То він і так на початку місяця списав в мене около 4000
закон не забороняє йому стягнення з зп одночасно зі списаннями з рахунків.
є практика всу згідно якої можна домогтися рішення про зняття арешту з рахунку, при стягненні з зп, але це через суд і мало хто з боржників цим займається. І все одно тримати кошти на рахунку буде небезпечно)

закон не забороняє йому стягнення з зп одночасно зі списаннями з рахунків.
є практика всу згідно якої можна домогтися рішення про зняття арешту з рахунку, при стягненні з зп, але це через суд і мало хто з боржників цим займається. І все одно тримати кошти на рахунку буде небезпечно)
В мене тільки один рахунок це зарплата, і картка одна зарплатна

То я зняв в цьому місяці 16000, там залишилося на рахунку ще тисяч 30

В мене зарплата приблизно 35000
Якщо зарплатний рахунок зі спеціальним режимом використання і туди не надходять інші кошти, окрім зп, то візьміть довідку з банку, що рахунок зарплатний, виписку і направте виконавцю разом із заявою про зняття арешту

Якщо зарплатний рахунок зі спеціальним режимом використання і туди не надходять інші кошти, окрім зп, то візьміть довідку з банку, що рахунок зарплатний, виписку і направте виконавцю разом із заявою про зняття арешту
Я вже надсилав, він мені розблокував що я можу 16000 знімати , в відділенні і не більше

Я вже надсилав, він мені розблокував що я можу 16000 знімати , в відділенні і не більше
Заява про розблокування 2 мін зп, в цьому році вже 17 294 грн на місяць, це трохи інше, вона називається про визначення рахунку видатковим
Ваш рахунок не відповідає вимогам для зняття арешту, як з зарплатного?

Заява про розблокування 2 мін зп, в цьому році вже 17 294 грн на місяць, це трохи інше, вона називається про визначення рахунку видатковим
Ваш рахунок не відповідає вимогам для зняття арешту, як з зарплатного?
Я можу тільки у відділені банка знімати 2 мінімальні зарплати, це ощадбанк

Ось постанови по двум ВП

І одне закрите вже

Вкладення

• Screenshot_20260128_200901.webp
    Screenshot_20260128_200901.webp
    93 Кб · Перегляди: 5
  • Screenshot_20260128_200831.webp
    Screenshot_20260128_200831.webp
    109.1 Кб · Перегляди: 4
  • Screenshot_20260128_201117.webp
    Screenshot_20260128_201117.webp
    43.5 Кб · Перегляди: 5
Останнє редагування:
Я можу тільки у відділені банка знімати 2 мінімальні зарплати, це ощадбанк

Ось постанови по двум ВП

І одне закрите вже
Постанови про вп тут ні до чого. Зверніться до банку, щоб дали довідку, що рахунок зарплатний, з нею можна спробувати зняти арешт з цього рахунка повністю, не лише на 2 мінімальні зарплати

Постанови про вп тут ні до чого. Зверніться до банку, щоб дали довідку, що рахунок зарплатний, з нею можна спробувати зняти арешт з цього рахунка повністю, не лише на 2 мінімальні зарплати
А як же тоді будуть знімати кошти по ВП?

А як же тоді будуть знімати кошти по ВП?
По-перше, зняття арешту не перешкоджає стягненню
По-друге, Ви написал, що з зп щомісяця перераховують відсоток по вп. Якщо Ви офіційно працюєте, то ці відрахування з зп робить бухгалтер, а не банк

По-перше, зняття арешту не перешкоджає стягненню
По-друге, Ви написал, що з зп щомісяця перераховують відсоток по вп. Якщо Ви офіційно працюєте, то ці відрахування з зп робить бухгалтер, а не банк
Так офіційно на стратегічно важливому підприємстві, державному

А якщо виконавче повернуто стягувачу. Арешти не зняті. То при відкритті нового рахунку в банку він в блок піде?
В мене не пішов в блок вони типу завершене, але в мене прикол завершене вп але арешт висить і зараз буде нове вп по цьому ж креду , думаю що буде далі знімуть старий арешт чі ні

В мене не пішов в блок вони типу завершене, але в мене прикол завершене вп але арешт висить і зараз буде нове вп по цьому ж креду , думаю що буде далі знімуть старий арешт чі ні
Як це завершене і арешт висить, ви його не сплатили?

Воно є в реєстрі боржників ще?

Назад
Угорі