Питання по судовим справам

• Автор теми Автор теми Oleg West
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 163

Oleg West

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
2558
Oleg West не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Допожіть з відповідним питанням
Брав 8 різних мфо в 2019-2020
Роках
Невеликі суми але не закривав робив пролонгації і перестав
Сімку давно поміняв рахунків старих немає

Листи про борг приходили на адресу прописки.
Але то давно вже було ще до війни
А зараз в опендата бот перевірив ,4 судові справи на мене відкритті про стягнення боргу по кредитному договору.
Підкажіть а скок давності 3роки по кредитному договорах не проходить ?
Просто я військовий мобілізований не так давно.
До початку служби працював офіційно і отримував зп на картку і ніякі мфо не подавали на мене в суд.
Чому саме зараз вони активізувалися,чи це тільки мій випадок ?
Як можна вирішити проблему до того як арештують рахунки
І це можливо якщо у мене зараз тільки один рахунок це ощад.
Дякую всім хто може відповісти на цю тему .

Останнє редагування:
Допожіть з відповідним питанням
Брав 8 різних мфо в 2019-2020
Роках
Невеликі суми але не закривав робив пролонгації і перестав
Сімку давно поміняв рахунків старих немає

Листи про борг приходили на адресу прописки.
Але то давно вже було ще до війни
А зараз в опендата бот перевірив ,4 судові справи на мене відкритті про стягнення боргу по кредитному договору.
Підкажіть а скок давності 3роки по кредитному договорах не проходить ?
Просто я військовий мобілізований не так давно.
До початку служби працював офіційно і отримував зп на картку і ніякі мфо не подавали на мене в суд.
Чому саме зараз вони активізувалися,чи це тільки мій випадок ?
Як можна вирішити проблему до того як арештують рахунки
І це можливо якщо у мене зараз тільки один рахунок це ощад.
Дякую всім хто може відповісти на цю тему .
позовна давність не працювала, бо була призупинена через ковід та війну.
лише рік, як поновили.
якщо ви не отримували рішення суду, то можливо є сенс їх оскаржити

Доброго дня
Є така ситуація.Кредит відкрит 18 році,термін дії 19 рік.у 21 році виконавче провадження відкрито .Зараз 26 рік прийшло сповіщення у дію щодо зміни кредитору.Що робити?

Доброго дня
Є така ситуація.Кредит відкрит 18 році,термін дії 19 рік.у 21 році виконавче провадження відкрито .Зараз 26 рік прийшло сповіщення у дію щодо зміни кредитору.Що робити?
якщо вам виконавче провадження не заважає, то нічого.
яка різниця кому платити або не платити?)))

якщо заважає, скасовуйте виконавчий напис. судячи із описаної вами ситуації, там як раз він

В може бути таке що вони подадуть іск і суд присудить цей долг ,і вони опят відкриють провадження?

В може бути таке що вони подадуть іск і суд присудить цей долг ,і вони опят відкриють провадження?
який позов? у вас же заміна сторони.
чи ви маєте на увазі після того, як напис скасуєте?

позовна давність не працювала, бо була призупинена через ковід та війну.
лише рік, як поновили.
На жаль, у більшості суддів двійка з арифметики чи небажання вчитуватись в закон.
З 02.04.2020 р. до 30.06.2023 р. перебіг строку позовної давності (загальний і спеціальний) був зупинений через дію "карантинних обмежень" (п. 12 Прикінцевих та перехідних положень ЦК України).
З 17.03.2022 р. до 03.09.2024 р. у зв'язку з воєнним станом було зупинено перебіг строків позовної давності.
Ці два зупинення перебігу позовної давності ніяким чином не пов'язані між собою.
Карантинне зупинення строку загальної трирічної позовної давності перестало впливати на її перебіг з 30.06.2026 р. – через 3 роки після його скасування.

ВНН завжди є смисл скасовувати. Хоча б через те, що там завжди завищені нарахування (в моїх випадках - у 100%).

На жаль, у більшості суддів двійка з арифметики чи небажання вчитуватись в закон.
З 02.04.2020 р. до 30.06.2023 р. перебіг строку позовної давності (загальний і спеціальний) був зупинений через дію "карантинних обмежень" (п. 12 Прикінцевих та перехідних положень ЦК України).
З 17.03.2022 р. до 03.09.2024 р. у зв'язку з воєнним станом було зупинено перебіг строків позовної давності.
Ці два зупинення перебігу позовної давності ніяким чином не пов'язані між собою.
Карантинне зупинення строку загальної трирічної позовної давності перестало впливати на її перебіг з 30.06.2026 р. – через 3 роки після його скасування.

ВНН завжди є смисл скасовувати. Хоча б через те, що там завжди завищені нарахування (в моїх випадках - у 100%).
не пов'язані, але "накладаються" один на одного, то ж..якщо договір був від березня 20 року, про ніякий СПД мова не йде

який позов? у вас же заміна сторони.
Я маю наувазі ,припустимо що буде суд признають нового кредитора ,але вже відкрите провадження ,чи може новий кредитор закрити існуюче провадження подати до суду виграти суд и відкрити провадження нове.

Я маю наувазі ,припустимо що буде суд признають нового кредитора ,але вже відкрите провадження ,чи може новий кредитор закрити існуюче провадження подати до суду виграти суд и відкрити провадження нове.
а сенс? якщо у нього вже відкрито провадження?
суд ще виграти треба))

Назад
Угорі