Dijoni_Magoni
Читач
- Дописи
- 5
- Реакції
- 5
- Бали
- 278
Dijoni_Magoni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора форумчани ! Був у складному фінансовому стані. Маю зараз кредит у Монобанк - 88000 грн прострочений 170 днів. Пару днів тому прийшло списання судового збору. Зв'язався з банком та вони запропонували розділити платежами на 36 місяці. Також попросив щоб вони мені відправили всі документи при оформленні картки, із документів відправили тільки анкету-заяву. Тож два питання :
- виплачувати частинами всю суму боргу чи краще через суд вирішувати питання щоб не залізти ще далі в яму ?
- чому тільки один документ відправили , чи можливо вони не відправляють бо розуміють що я можу проти них готуватись до суду ?
Вийшла така ситуація із якою я не стикався і хотів би почути від більш "досвідчених". Дякую за розуміння
- виплачувати частинами всю суму боргу чи краще через суд вирішувати питання щоб не залізти ще далі в яму ?
- чому тільки один документ відправили , чи можливо вони не відправляють бо розуміють що я можу проти них готуватись до суду ?
Вийшла така ситуація із якою я не стикався і хотів би почути від більш "досвідчених". Дякую за розуміння