Питання по альфа банк

• Автор теми Автор теми Alina333
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K

Alina333

Форумчанин
Дописи
388
Реакції
189
Бали
343
Alina333 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшло таке смс.
Шановний клієнт.Альфа банк закриває кредитну лінію на картці.За відсутності боргу, рахунок буде закритий автоматично.

Прийшло таке смс.
Шановний клієнт.Альфа банк закриває кредитну лінію на картці.За відсутності боргу, рахунок буде закритий автоматично.
И мне такое приходило, что это значит - без понятия.

Мой кредит наличкой продали КредитЭкспрес
Оооо, вот оно, а я то думаю от кого мне звонит кредит експресс.
Родным пока не звонили, а вот моей коллеге частенько наяривают

Так и что? Задолженность есть на карте?
Может позвонить на горячую линию и уточнить что сие значит?

Alina333, я так поняла, що це тепер вже не буде кредитна картка, а просто сума боргу, як кредит

Останнє редагування:
AnnaSas, А, ну раз есть - то тогда шлите их нах**!
Я просто думал, что типо как все ок и они закрывают линию.

Прийшло таке смс.
И мне такое пришло. Может они больше не будут прибавлять проценты? кто его знает...

А давно просрочка по Альфе? Я им с октября прошлого года не плачу...
Доброго дня. Підскажіть будь ласка ви з банком альфа спілкувалися чи краще не робити цього. Бо маю борг дзвонять і я не знаю чи йти з ними на контакт чи чекати сюрпризів?

Доброго дня. Підскажіть будь ласка ви з банком альфа спілкувалися чи краще не робити цього. Бо маю борг дзвонять і я не знаю чи йти з ними на контакт чи чекати сюрпризів?
Как вышла на просрочки - нет, не общалась и не собираюсь

IrenM12, Краще не спілкуватися, мені за сина дзвонять по 8 раз на день, коли маю бажання поговорити пояснюю, що платіж буде пізніше, але після цього вони знову дзвонять, і це при тому що більшу суму платежу вже внесено, а просрочка 2 тижні. Вони непробиваємі діють як колектори і намагаються хамити.

Назад
Угорі