Питання до знаючих, чи може суд сам прийняти рішення без сповіщення мене?

• Автор теми Автор теми Колл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 808

Колл

Форумчанин
Дописи
101
Реакції
63
Бали
2625
Колл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Питання до знаючих.Подав на мене приват до суду,побачив на судовій владі.засідання призначено було на 21.01.2021,але так як повістка не надходила мені,перенесли на 23.02.Питання:Якщо повістка знову не прийде до даної дати,то засідання знову перенесуть?якщо так то скільки разів можуть переносити?чи може суд сам прийняти рішення без сповіщення мене?

Питання до знаючих.Подав на мене приват до суду,побачив на судовій владі.засідання призначено було на 21.01.2021,але так як повістка не надходила мені,перенесли на 23.02.Питання:Якщо повістка знову не прийде до даної дати,то засідання знову перенесуть?якщо так то скільки разів можуть переносити?чи може суд сам прийняти рішення без сповіщення мене?
Может! И примет! Легко!!! А вы уже потом можете оспорить.
А к чему вопрос? Времени до 23.02 много. Готовьтесь к суду!

Может! И примет! Легко!!! А вы уже потом можете оспорить.
А к чему вопрос? Времени до 23.02 много. Готовьтесь к суду!
Просто була винесена ухвала,у якій суддя доручив надіслати копію заяви і додатків на мою адресу,які так і не прийшли,я думаю в суді нема грошей на листи і марки)

Просто була винесена ухвала,у якій суддя доручив надіслати копію заяви і додатків на мою адресу,які так і не прийшли,я думаю в суді нема грошей на листи і марки)
Может и так. Серьезно! Но вечно они за вами бегать не будут. Лучше ищите юриста, и защищайтесь.
В любом случае, не игнорируйте судебное заседание!!!

Я навпаки хочу йти в суд,але офіційно не увідомлений,тому питаю
Может и так. Серьезно! Но вечно они за вами бегать не будут. Лучше ищите юриста, и защищайтесь.
В любом случае, не игнорируйте судебное заседание!!!

От якраз часто так буває, що суд приймає рішення не на користь відповідача, коли той відсутній.

Це і не дивно би було ... наші ж суди "бідні-бідні" :facepalm:
По усіх судах, що були, я відправляла повістки відповідачам та учасникам справ своїм коштом)) навіть там, де я відповідачем сама була)) жаліються помічники суддів, що тільки 10 листів в місяць проплачується державним коштом)) і то нічого, що в суддів зп огого в порівнянні))

звичайно може.
так і зробить.
так що краще отримаєте в суді ухвалу і копію позовної заяви.

Назад
Угорі