Пишу статтю в инстаграме, нужна помощь

• Автор теми Автор теми Дівчина2332
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 96
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Юлия2332, "изменить " работает только 15 мин после публикации. Жалобу на пост кинь, модераторы затрут

Юлия2332, "изменить " работает только 15 мин после публикации. Жалобу на пост кинь, модераторы затрут
Спасибо, сейчас сделаю
Post automatically merged:

Какая-то осыбь все пытается и пытается подписаться на меня с разных пустых страничек.

Останнє редагування:
у меня возле работы расклеили и по городу. Студенты срывали, мне не рассказывали. Случайно узнала. Жесть конечно. Сейчас скидывают красочное объявление на личные странички моих коллег в соцсетях. Жесть!!! Но: "І все на світі треба пернежити, І кожен фініш - це по суті страт"
А какая конторка такое сделала? И сколько просрочки?

Добрый вечер кинула вам запрос на подписку , тоже очень хочу прочитать статью завтра первые просрочки, у меня тоже аккаунт закрыт из за страха перед МФО добавлю если что

Добрый вечер кинула вам запрос на подписку , тоже очень хочу прочитать статью завтра первые просрочки, у меня тоже аккаунт закрыт из за страха перед МФО добавлю если что
Извините, наверное отклонила, киньте еще раз запрос, я пойму уже

Сейчас скину статью здесь, если кому-то интересно,можете пользоваться ею как хотите. Извините, ребят, но я уже боюсь принимать кого-то в инсте, мне фотоколлажи не нужны, а это моя единственная соцсеть и там очень много личных фото.
Post automatically merged:

⚠️ Обов'язково читати всім ⚠️
.
Хочу підняти дуже пікантну, важливу і як ніколи актуальну тему на сьогоднішній день, бо масштаби цієї проблеми все виходять і виходять на новий рівень. Це нова схема махінацій, які глобально працюють на сьогоднішній день в Україні. Уже всі знають, що таке МФО? Мікрофінансова організація, яка видає онлайн-позики. Можу посперечатися, що половина з вас цими послугами користувалися. Обираєш компанію, заповнюєш анкету, висилаєш свої документи - і гроші у тебе на карті. Отак просто. Здавалося б, як це чудово.
А от тепер про мінуси...
Це беззалоговий займ на короткий термін (14-30 днів) під досить таки великий відсоток. Коли цей термін закінчується ти або сплачуєш повністю тіло кредиту з відсотками, або ж самі відсотки, продовжуючи термін дії договору (тобто просто викидаєш ці гроші на пролонгацію). Якщо немає коштів навіть на пролонгацію, як ви думаєте, що роблять люди? Вони беруть новий мікрозайм, щоб продовжити старий. Так, не повірите, люди набирають їх не для своїх потреб чи бажань, а тому, що бояться вийти на прострочку.
А ось тут починається найцікавіше... Як діють МФО, коли людина виходить на прострочення? Порушують абсолютно всі закони України. Тероризують телефонними дзвінками вас, іноді родичів, іноді друзів, а іноді зовсім незнайомих вам людей. Дзвонять на роботу, до дитини в школу, навіть на роботу знайомих. Роблять розсилки в соціальних мережах, розмальовують під'їзди, клеять наклейки, присилають листи з липовими "заявими", "позиками до суду" і т.д. Всі бояться цього, бояться розголосу, залізають ще глибше. Чомусь в країні, яка по уші в боргах, людям стидно зізнаватись, що вони взяли десь в борг. Ось на цьому ця схема і працює. І навіть, коли ви розрахуєтесь з усіма боргами, вони вже від вас не відстануть. Маючи ваші документи та персональні дані, можуть вимагати знову і знову.
.
А тепер про частину, що стосується закону України. Для тих, хто має ці займи - видихніть. Ви нікому нічого не винні (а якщо ви робили пролонгації, то навіть можете їх повернути). Договора складені неправильно, з порушеннями і немають ніякої юридичної сили. Відсотки нараховані незаконно. У Законі "Про захист прав споживачів" чітко сказано, що пеня не може перевищувати 50% від тіла кредиту. А люди з 1000 грн після просрочки стають винні 10000 грн. Позика - це громадянсько-правові відносини і вона не має жодного відношення до кримінальної відповідальності. Ніхто не має права розголошувати ваші персональні дані та інформацію третім особам. Укладений договір в інтернеті не має ніякої юридичної сили, запам'ятайте.
.
Тому все, що залишається робити цим "компаніям" - вибивати кошти. Психологічним тиском робити все, щоб вирвати побільше. Ігноруйте все це, пишіть заяви до Національної комісії з регулювання ринків фінансових послуг. Не платіть! Наприклад, людина взяла 2000 грн в позику, пролонгаціями витратила 4000, а вони хочуть ще 7000. Це адекватно? Людина повинна віддавати все в нікуди?
.
Все більше реклами, все більше людей попадаються на цю вудочку, все більше аферисти наживаються на заляканих людях, які бояться комусь зізнатись і попросити допомоги. Не бійтеся, в цьому нема нічого страшного. Ви нікого не вбили, нічого не вкрали, ви взяли позику у аферистів.
.
? я написала цю статтю з власного досвіду для Того,щоб застерегти інших. Навіть зараз, коли вже все давно погашено, іноді вони ще мають наглість робити спроби мене дістати. Але після такого проміжку часу я можу з цього тільки посмітися і сприймати це як хуліганство недоразвитих малоліток. Чого і вам бажаю. Надіюсь цей пост був корисним і комусь я допомогла. Всім добра.

Юлия2332, мені пише що сторінка видалена(

Статья написана хорошо, от души. Но не мешало бы добавить статьи, чтоб юридически было грамотно написано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі