Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Директору Товариства з обмеженою відповідальністю «УКР КРЕДИТ ФІНАНС», ЄДРПОУ: 38548598Ребята помогите, пишу письмо в кредит кассу на возврат денежных средств, не могу найти шапку, на кого писать, может хто то подскажет!
мені прийшла відповідь що згідно договору і повертати нічого не будутьРебята помогите, пишу письмо в кредит кассу на возврат денежных средств, не могу найти шапку, на кого писать, может хто то подскажет!
мне пришло с нацка, что все правильно. по закрытому кредиту, сама кредит касса морозится до сих пор.мені прийшла відповідь що згідно договору і повертати нічого не будуть
Я писала в майкредит,теж надіслали лист з відмовою...мені прийшла відповідь що згідно договору і повертати нічого не будуть
і майкредіт, і готівочка і гроші всім і кредиткаса дали відмову, сслоан повернув 317 грнЯ писала в майкредит,теж надіслали лист з відмовою...
Подскажите как вы писали?і майкредіт, і готівочка і гроші всім і кредиткаса дали відмову, сслоан повернув 317 грн
тут на форумі брала зразокПодскажите как вы писали?