Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та заблокуйте його і все.Відправив мені фото сусідки із Вайбера та які сусіди не живуть уже в домі.
Можна налякати його Гарячею Урядовою лінією.
Налякати можна кота на повороті)))) это не работает. В моем случае это не работало(Відправив мені фото сусідки із Вайбера та які сусіди не живуть уже в домі.
В спам его.Відправив мені фото сусідки із Вайбера та які сусіди не живуть уже в домі.
в блок и никак не реагируйте.Відправив мені фото сусідки із Вайбера та які сусіди не живуть уже в домі.
Испугать их можно только полным игнором Тоесть отсутствием любой реакции на их попытки запугатьВідправив мені фото сусідки із Вайбера та які сусіди не живуть уже в домі.
главный совет - пошлите его и все.. не показывайте боязниВідправив мені фото сусідки із Вайбера та які сусіди не живуть уже в домі.
щоб ви не робили вони добереться до всіх.Відправив мені фото сусідки із Вайбера та які сусіди не живуть уже в домі.
щоб ви не робили вони добереться до всіх.Відправив мені фото сусідки із Вайбера та які сусіди не живуть уже в домі.
Відправив мені фото сусідки із Вайбера та які сусіди не живуть уже в домі.
6000грн з їхіни процентами.Какая просрочка у вас?
Так я дзвоню на гарячу лінію.главный совет - пошлите его и все.. не показывайте боязни