Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Писала в Нацком на монейвео щоб перевірили договір... , прийшла відповідь
Доброго дня! Порадьте що робити далі. Писала в Нацком на монейвео щоб перевірили договір... , прийшла відповідь. Таке враження що вони не читали заяви. Я не платила і пролонгацій не робила. З 10 вже 30 нарахували
У меня тоже был ответ на три страницы, писали чуть ли вы обязаны отдать если брали, на жалобу угроз ответили это не в их компетенции обращайтесь в полицию. Меня этот ответ удивил мягко сказано.
Доброго дня! Порадьте що робити далі. Писала в Нацком на монейвео щоб перевірили договір... , прийшла відповідь. Таке враження що вони не читали заяви. Я не платила і пролонгацій не робила. З 10 вже 30 нарахували
Те самые питання. Відправила вже і договори і скріншоти проплат і нарахувань і лист від Таліон+
І знову пришліть докази. Таліон знову їдуть. Толку тоді від того Нацкомфінпослуг. Я взяла 20тис., повернула більше 46 і ще віддати майже 17?! Не розумію нічого
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.