Kredit_s
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1522
- Реакції
- 2484
- Бали
- 5480
Kredit_s не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшов такий лист нв пошту :
Ну і таку відповідь, я швидко накидав :
13 серпня 2020, 20:27:01, від "Дебтфорт - Debtfort.com" < [email protected] >:
Вих. 10259242
від 13.08.2020
ЛИСТ-ПОПЕРЕДЖЕННЯ про примусове стягнення заборгованості
Шановний (-на) Олександр Федорович!
У зв’язку з введенням загальнонаціонального карантину через загрозу поширення вірусу COVID-19, Представник Кредитора* вимушений скасувати заплановану особисту зустріч з метою обговорення та врегулювання питань по сплаті наявної заборгованості, тому
було прийнято рішення стягнути заборгованість у судовому порядку
шляхом отримання та передачі виконавчого документу приватному виконавцю.
Нагадуємо, що між ТОВ «ІНФІНАНС» та *****,,,, укладено кредитний договір № 4 від 22.09.2019р., відповідно до умов якого, Кредитор взяв на себе зобов’язання надати Вам грошові кошти (кредит), а Ви зобов’язувались повернути кредит та сплатити відсотки.
Станом на 13.08.2020 р., зобов’язання НЕ ВИКОНАНЕ, а сума Вашого боргу перед ТОВ «ІНФІНАНС» за Кредитним договором № 9 від 22.09.2019 року становить: 27 558,00 грн.
Якщо борг не буде погашено, а виконавчий документ передано до приватного виконавця, у відношенні до Вас будуть застосовані наступні дії:
- накладання арешту на всі наявні грошові рахунки у всіх установах Банків;
- утримання по виплатам із заробітної плати, пенсії та будь-яких інших доходів;
- накладання арешту на все рухоме та нерухоме майно;
- внесення Вас в якості боржника в АСВП (автоматизована система виконавчого провадження) та до Єдиного реєстру боржників. Інформація на сайті Міністерства юстиції України за посиланням: www.erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors
За загальним правилом ст.ст.15, 16 ЦК, кожна особа має право на захист свого цивільного права у разі його порушення, невизнання або оспорювання. Кожна особа за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу має право звернутися до суду, який може захистити цивільне право або інтерес в один із способів, визначених ч.1 ст.16 ЦК, або й іншим способом, що встановлений договором або законом.
ОСТАННЯ ПРОПОЗИЦІЯ ВІД КРЕДИТОРА
У Вас є можливість добровільно вирішити питання та запобігти примусовому виконанню рішення приватним виконавцем! А саме:
ПРИ ОПЛАТІ 8 000,00 грн** ДО 18.08.2020 Р. ЗАЛИШОК ЗАБОРГОВАНОСТІ БУДЕ АНУЛЬОВАНО
Телефон для довідок: 0800300162 (безкоштовно)
Начальник департаменту примусового стягнення заборгованості Покотило А.В.
ТОВ «ДЕБТФОРТ УКРАЇНА»
Реквізити для сплати заборгованості:
Отримувач: ТОВ «ІНФІНАНС»
Банк-отримувача: АТ «ОТП Банк»
Розрахунковий рахунок (по кожному договору індивідуальний): По КД № 985538814 р/р UA833005280000026501455000446, МФО 300528, ЄДРПОУ 39083990
Призначення платежу: оплата заборгованості
Ну і таку відповідь, я швидко накидав :
Нешановні гопніки та шахраї, доводжу до вашого відома :
Що протягом певного часу до мене дзвонили невідомі особи від імені компанії Інфінанс, стосовно ніби то якогось існуючого договору.
Мої прохання надати документи, що підтверджують їхні фантазії, вони ігнорували. Тому цілком резонно, шо були послані в далеку пішу еротичну подорож.
В кінці кінців вирішивши розібратися з цим цирком, на юридичну адресу компанії ТОВ Інфінанс мною був
08.05.20 була надіслана офіційна вимога надати повний пакет документів, що стосується нібито цього кредиту. З описом та повідомленням про вручення.
До цього часу відповідь мною не отримано.
Як не отримано мною договір факторингу /продажу /переуступки цією загадковою компанією Інфінанс комусь
Тому Нешановні дрібні шахраї з ТОВ «ДЕБТФОРТ УКРАЇНА», взагалі незрозуміло, яким, вибачте хєром ви маєте відношення, до цього фентнзійного договору. Ви ніхто, і звати вас ніяк
Стосовно виконавчого напису - то хочу вам неукам повідомити, що цей напис стосується лише Безспірних кредитних договірів. Яким цей існуючий лише у ваших еротичних фантазіях, апріорі не є.
Тому буду радий поставити вас в позу в суді - компенсувавши за ваш Рахунок судовий збір і послуги адвоката.
Бажаю, щоб у вас забрали ліцензію і ви могли повернутися до нормальної роботи, що приносить користь людям - двірниками чи прибиральниками
З повагою, Олександр
Останнє редагування модератором: