Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
НіЕсть ли смысл писать заявления на счёт запрета на о обработку личных данных,и на реструктуризацию(разбить сумму на несколько платежей) в различные мфо,когда просрочки до 2-ух недель
є декілька мфо,суми від 3000 до 10000На обробку даних писати листи немає смисла, реструктуризацію оформити? Яке у вас тіло?
Реструктуризація взагалі велике зло.є декілька мфо,суми від 3000 до 10000
Нет.Есть ли смысл писать заявления на счёт запрета на о обработку личных данных,и на реструктуризацию(разбить сумму на несколько платежей) в различные мфо,когда просрочки до 2-ух недель
Вам потрібно просто перечекати той момент і вони самі запропонують тіло, небачу смисла робити реструктуризацію, тим більш навряд чи хтось вам на такому сроці прострочка вмшле гарантійку, якщо пропустити хоч один платіж, то все спочатку будете платити, я б на таке не пішла
Лишні викидані кошти, особливо коли вони не пропонують реструктуризацію, думаю не варто писати щось їм, схочуть самі напишуть)Реструктуризація взагалі велике зло.
І не факт, що то потрібно читати)Лишні викидані кошти, особливо коли вони не пропонують реструктуризацію, думаю не варто писати щось їм, схочуть самі напишуть)
а якщо самому пробувати вмовити їх на тіло кредиту,чи на таких термінах це нереальноЛишні викидані кошти, особливо коли вони не пропонують реструктуризацію, думаю не варто писати щось їм, схочуть самі напишуть)
Взагалі забудьте про спілкування з ними! Кого вмовляти? Їх не цікавить нічого, крім Ваших грошей, тому тотальний мороз і самі запропонують. Скільки у Вас МФО і яких?а якщо самому пробувати вмовити їх на тіло кредиту,чи на таких термінах це нереально
Вы такая поклонница реструктуризации?Лишні викидані кошти, особливо коли вони не пропонують реструктуризацію, думаю не варто писати щось їм, схочуть самі напишуть)
Повірте це не реально, їм зараз всеравно на все, будете платити їхні сумашедші відсотки, ваше діло вирішуйте самі.а якщо самому пробувати вмовити їх на тіло кредиту,чи на таких термінах це нереально
а якщо самому пробувати вмовити їх на тіло кредиту,чи на таких термінах це нереально
на морозі з самого початку,і не планую брати бо толку 0,мфошок маю 7(мілоан, тенго,май кредит,сос кредит,кредит 7, манівео,кредит каса)Взагалі забудьте про спілкування з ними! Кого вмовляти? Їх не цікавить нічого, крім Ваших грошей, тому тотальний мороз і самі запропонують. Скільки у Вас МФО і які?
не збираюсь платити ані копійки більше ніж тіло кредитуПовірте це не реально, їм зараз всеравно на все, будете платити їхні сумашедші відсотки, ваше діло вирішуйте самі.
Яка вам різниця чи поклониця чи ні, я собі знаю в чому я впевнена, можливо ви в чомусь не впевнені? То передивіться свій образ життя, я зі своїм якось сама розберусь і без вас.Вы такая поклонница реструктуризации?
Вы так уверены в завтрашнем дне, на месяцы вперед?
Ну і особливо набридливих у списку немає, хіба трошки Кредит 7, а так норм. Відкладайте гроші і чекайте на пропозиції, якщо є бажання закривати.на морозі з самого початку,і не планую брати бо толку 0,мфошок маю 7(мілоан, тенго,май кредит,сос кредит,кредит 7, манівео,кредит каса)
Разговаривать можете только по своему желанию и настроению! Скоро сами все поймете!Есть ли смысл писать заявления на счёт запрета на о обработку личных данных,и на реструктуризацию(разбить сумму на несколько платежей) в различные мфо,когда просрочки до 2-ух недель
Почитайте розділи і теми по кожному мфо.Матимете поняття,які шараги і на якому терміні пропонують тіло.на морозі з самого початку,і не планую брати бо толку 0,мфошок маю 7(мілоан, тенго,май кредит,сос кредит,кредит 7, манівео,кредит каса)
не збираюсь платити ані копійки більше ніж тіло кредиту
за перший тиждень вийшли на 2 родичів,чи є шанс що вийдуть з часом ще на когось чи вже ніНу і особливо набридливих у списку немає, хіба трошки Кредит 7, а так норм. Відкладайте гроші і чекайте на пропозиції, якщо є бажання закривати.