Щоденник Путь из долговой ямы МФО

• Автор теми Автор теми serega1123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 3K
Это я так понимаю что договор им продали?

Вкладення

• Screenshot_2025-06-16-11-26-10-776_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2025-06-16-11-26-10-776_com.google.android.apps.messaging.webp
    51.2 Кб · Перегляди: 67
Это я так понимаю что договор им продали?
Примоколект це євакеш, це один і той самий офіс, навіть на сайті еви коли наводиш курсором на чат там будет писати прімоколект
По суті твій кредит нікуди не дівся, він все ще у них, тільки тепер вони працюють від імені прімо щоб не ловити скарги на еву)
По прімо - два рази сам писав їм, точно не памятаю за скільки часу, але домовився за тіло + 20% доволі швидко

Примоколект це євакеш, це один і той самий офіс, навіть на сайті еви коли наводиш курсором на чат там будет писати прімоколект
По суті твій кредит нікуди не дівся, він все ще у них, тільки тепер вони працюють від імені прімо щоб не ловити скарги на еву)
По прімо - два рази сам писав їм, точно не памятаю за скільки часу, але домовився за тіло + 20% доволі швидко
Понял, спасибо

Это уже продажа, верно?

Вкладення

• Screenshot_2025-06-17-15-56-12-139_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2025-06-17-15-56-12-139_com.google.android.gm.webp
    41.2 Кб · Перегляди: 49
Хочу спросить у вас за АФК контору, они угрожают что в суд пойдут хотя я даже не знаю кто им договор продал. Они вообще сами предлагают что-то или нужно им звонить (не очень хочется разговаривать вообще)?

Ещё недавно манивео продал Талиону и те предлагали за 5к закрыть(тело 2800). Они вообще могут сами предложить тело, или нужно с ними договариваться?

Останнє редагування:
Назад
Угорі