Crazy Lady
Форумчанин
- Дописи
- 284
- Реакції
- 193
- Бали
- 343
Crazy Lady не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Спам, сегодня такое же смс пришлоМожете сказать что-то по этому смс?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Спам, сегодня такое же смс пришлоМожете сказать что-то по этому смс?
ну нагадують вони вам, робота у них така. Поки немає грошей у вас на закриття, то і сенсу немає щось читати від них, або самостійно телефонуватиНу вроде бы как пока тихие, просрочка меньше месяца, только смски присылают и звонят
Можете сказать что-то по этому смс?

це напевно кріпсі у вас, якщо є протермінування. не слухайте тих родичів. Якщо хотіли би допомогли не словом і нотаціями, а грошима)Сегодня уже добрались до номеров тёти и крестной, хотя нигде не указывал их, выслушал нотации от них. Теперь паршиво так![]()
Да у них своих проблем хватает, я пробовал ещё до просрочек денег одолжить, никто не помог. Наверное закрою крипсов, а то если они могут номера доставать так, не хочу чтобы ещё коллег по работе, друзей и тд. тревожилице напевно кріпсі у вас, якщо є протермінування. не слухайте тих родичів. Якщо хотіли би допомогли не словом і нотаціями, а грошима)
ну не знаю....якщо хочете то закривайте, але у них там відсотки це жесть, але тероризувати можуть. Але якщо вам пофіг на терор, то можете забути про них і жити даліДа у них своих проблем хватает, я пробовал ещё до просрочек денег одолжить, никто не помог. Наверное закрою крипсов, а то если они могут номера доставать так, не хочу чтобы ещё коллег по работе, друзей и тд. тревожили
Да я вот думаю забить на их, но эти твapu же найдут и другие номера людей с моего окружения которые вообще никем мне не приходятся. Короче надо для начала разобраться с обычными МФО и ещё за жильё заплатить, а то ещё без крыши над головой останусьну не знаю....якщо хочете то закривайте, але у них там відсотки це жесть, але тероризувати можуть. Але якщо вам пофіг на терор, то можете забути про них і жити далі
Я домовилась з бітами (це контора така сама що і кріпсі) розбити 1.5 тіла на 3 платежі, приблизно через місяць протермінування. У них там все працює який у менеджера вашого настрій буде, та чи закрив він план по тому скільки треба повернутиДа я вот думаю забить на их, но эти твapu же найдут и другие номера людей с моего окружения которые вообще никем мне не приходятся. Короче надо для начала разобраться с обычными МФО
У меня тело небольшое в Крипсов, но бл их проценты это треш какой-то, у меня тело 100$, а хотят вернуть 196Я домовилась з бітами (це контора така сама що і кріпсі) розбити 1.5 тіла на 3 платежі, приблизно через місяць протермінування. У них там все працює який у менеджера вашого настрій буде, та чи закрив він план по тому скільки треба повернути
Яке тіло у вас було? Як ведуть себе при протермінуванні?Я домовилась з бітами (це контора така сама що і кріпсі) розбити 1.5 тіла на 3 платежі, приблизно через місяць протермінування. У них там все працює який у менеджера вашого настрій буде, та чи закрив він план по тому скільки треба повернути
тіло 700 юсдт. Як ведуть є дуже багато інфи на форумі. Якщо коротко - телефоний терорЯке тіло у вас було? Як ведуть себе при протермінуванні?
тю, це ще мало) тут людям і по тисячі юсдт нараховували з таким тілом)У меня тело небольшое в Крипсов, но бл их проценты это треш какой-то, у меня тело 100$, а хотят вернуть 196
так скажіть шо то мошоннікіно эти твapu же найдут и другие номера людей
Меня радует что хотя бы есть данный форум и читая истории остальных таких же должников я себя немного успокаиваю, а то я бы уже с ума сошёл бы от всех эти дзвонков смс с угрозамитіло 700 юсдт. Як ведуть є дуже багато інфи на форумі. Якщо коротко - телефоний терор
тю, це ще мало) тут людям і по тисячі юсдт нараховували з таким тілом)
встановіть собі трукал, чи просто поставте антиспам на телефон, стає легше жити) у мене режим "не турбувати" всіх, окрім контактів дуже допомагаєМеня радует что хотя бы есть данный форум и читая истории остальных таких же должников я себя немного успокаиваю, а то я бы уже с ума сошёл бы от всех эти дзвонков смс с угрозами
Я уже установил программу, иногда бывает пропускает номера, но за день 1-2 максимум. А вот у мамы телефон кнопочный, она у меня уже в возрасте то пользуется кнопочным телефоном так как не понимает в смартфонах и учиться не хочет, я ей предлагал купить хотя бы какой-то дешёвый смартфон и установить программу, чтобы её так сильно не тревожили, но она не хочет, говорит что лучше разберись с этими кредитами, а потом купишьвстановіть собі трукал, чи просто поставте антиспам на телефон, стає легше жити) у мене режим "не турбувати" всіх, окрім контактів дуже допомагає
В кнопочних телефонах можна заборонити дзвінки від невідомих без будь яких програм.В налаштуваннях трохи порийтесь то там має бути.Я уже установил программу, иногда бывает пропускает номера, но за день 1-2 максимум. А вот у мамы телефон кнопочный, она у меня уже в возрасте то пользуется кнопочным телефоном так как не понимает в смартфонах и учиться не хочет, я ей предлагал купить хотя бы какой-то дешёвый смартфон и установить программу, чтобы её так сильно не тревожили, но она не хочет, говорит что лучше разберись с этими кредитами, а потом купишь
Спасибо за информацию, попробую поискатьВ кнопочних телефонах можна заборонити дзвінки від невідомих без будь яких програм.В налаштуваннях трохи порийтесь то там має бути.
Але хочу попередити що ця штука також дзвінки іноді пропускає. Щоб були уважні та спробували пояснити мамі що з ними спілкуватися не вартоСпасибо за информацию, попробую поискать
Ну я ей сразу сказал чтобы игнорировала все звонки не знакомые, а вот когда приеду к ней то поищу в её телефоне эту блокировку незнакомых номеров чтобы меньше их былоАле хочу попередити що ця штука також дзвінки іноді пропускає. Щоб були уважні та спробували пояснити мамі що з ними спілкуватися не варто